Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Izzy: Moj kreativni laboratorij
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Izzy: Moj kreativni laboratorij

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2829303132 58>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2009 u 22:09
Hvala ti Dada! Nadam se da ću sada raditi malo češće, duuuga mi je ova pauza bila, malo i preduga - samo red, rad i disciplina, ništa uživanja! Ali eto, i ja sam dočekala malo slobodnog vremena! smile213
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2009 u 21:51
Kao da je stigla direktno s bečkog dvora...elegantno i profinjeno! Isplatilo se čekati...iako, nisam ni sumnjala da će iz tvoje radionice izaći nešto tako lijepo. Super!
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2009 u 19:59
Da, znam... Zato si ja odaberem šta želim gledati (serije, filmovi, dokumentarci) i skinem sve s neta, više ni u kino skoro ne idem kad sve mogu naći na netu! I nema reklama! smile131
Moj blog

Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2009 u 19:53
Originalno poslano od člana Izzy Izzy napisao:

Anastazija, ma kakav idol! Još da imam TV... 

ne žali zbog tv-a, ne treba ti!  ni ja uglavnom ništa ne gledam, dragi me zvao da to vidim. a inače ga (TV, ne dragog) zaobilazim što je više moguće, mozak me boli od programa koji nam serviraju.
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2009 u 19:48
Nisam stiskala jako i ljepilo sam nanosila samo na plohu, ne na salvetu s gornje strane i onda sam samo malo posprejala lakom u spreju da ima nekakvu zaštitu... Mučila sam muku, vjeruj mi... smile48
Moj blog

Na vrh
goga-osijek View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 683
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-osijek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2009 u 19:37
mladenka ce sigurno biti odusevljena poklonom...predivna je skrinjica...na prvu sam pomislila da si koristila tapete...kazes da salveta ima ispupcenja...kako ti se prilikom ljepljenja nisu spljostila?
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2009 u 19:04
Hvala cure... Eto, valjda se i živciranje isplatilo - čekam samo da vidim hoće li se mladenki poklon svidjeti! Do tad malo "štrigam"... smile215Anastazija, ma kakav idol! Još da imam TV... 
Moj blog

Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2009 u 18:56

ajme izzy, ti si nevjerojatna! ovu foru sa glet masom sam danas vidjela na tv-u, a ti to već znaš! ti si moj idol!

Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2009 u 18:03
O Izzy baš si mi falila...ali isplatilo se čekati i dočekati. Ovo je stvarno malo remek djelo.smile141
Na vrh
lilian View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilian Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2009 u 17:57
smile211 smile211 smile211
Neshto PREEEEEEEEEEEEEEELEPO!!!!!!!!!!!!! Dugo nisam videla neshto tako lepo! Uradjeno je - VRH!!!!
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2009 u 17:35
Željela bih se samo zahvaliti Angel koja je na topicu "Kako s namještajem" curama objasnila metodu s glet masom... Naime, kad sam se prije nekog vremena zainteresirala za šablone, vidjela sam da se mogu raditi i "uzdignute" šablone na zidu od glet mase, ali mi je to tada bilo prenapredno... Kad sam malo zapela s ovom kutijicom, s njenim poklopcem (nisam željela iz sve sile ostaviti onu ružnu ručku!), ovaj komentar Angel me podsjetio na tu tehniku stoga sam se okušala! Angel - hvala! smile73
Moj blog

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2009 u 17:27
Draga, ona teta iz engleskog bi ti trebala češće dolaziti! smile79 Drago mi je da si bek! smile156
Moj blog

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2009 u 17:25
Ajme izzy ovo se isplatilo čekati....
Svaki puta kada staviš novi rad pomislim: "Ovo je vrhunac"!!!
Ali kod tebe jednostavno nema granice u ljepoti i savršenstvu...

Aj em bak!!! LOL
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2009 u 17:21
Obje salvete su reljefne, imaju ispupčenja, samo što sam vanjsku popeglavala, negdje sam ostavila malo ispupčenja i neravnine da izgleda "iznošeno"... Salvete su jako lijepe, prijateljica me pitala za šta služe jer su joj tako lijepe da ne bi sigurno obrisala ruke s njima! Tražila sam tapete, ali nisam našla - ili je skupo ili se prodaje u rolama i tako... smile42
Moj blog

Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2009 u 17:18
Preoriginalno,sjajno kao sve tvoje rukotvorine,ta unutrašnjost ,blijedožuta,slići mi na tapetu ili?
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2009 u 17:06
Hvala Rose - brza i hitra kao i uvijek! smile95
Moj blog

Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2009 u 17:04
izzy ovo je genijalno! bas je krasan,njezan shabby,evo već si sama sve napisala,sad da ja vise ne kopiram tvoje riječi.... smile76
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2009 u 17:00
Nakon nekoliko dana muke, evo me opet natrag da vas gnjavim! Uspjela sam dobiti zamjenski monitor i dovršiti jedan rad... Ovaj mi je bio posebno važan jer ga je naručila kolegica kao dar jednoj mladenki u kojem će staviti "koverticu"... Zbog toga imajte razumijevanja u vezi moje nervoze i čupanja kose, željela sam da bude lijepo i vrijedno jedne mladenke...
Škrinjica je shabby, ali elegantni (kako doliči prilici), željela sam da izgleda staro, ali očuvano... Inicijali su sretnog para...

Moj blog

Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2009 u 16:34
Originalno poslano od člana KARMEN KARMEN napisao:

Hoćemo Izzy, hoćemo Izzy

Slažem se!
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2009 u 13:14
Hoćemo Izzy, hoćemo Izzy
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2829303132 58>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.