Vrt iz Samobora |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 24> |
Korisnik | |
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pčelice, drugi put malo se ranije najavi da složimo u Samoboru "Odbor za doček"!
Ovaj cvjetak mi toliko drag ovako neobičan! Cvjeta samo do podne i po suncu, tako da čekam sunčani vikend da ga ponovo ovjekovječim jer je sve ljepši. ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
jučer sam bila u Samoboru (na Taboru) i gledam hoću li vidit tebe Andrea i tvoj prekrasni, šareni vrt, ali ništa...jedino mi miriši odnekud, moglo bi biti da su to tvoje ruže...
|
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
![]() Zato stvaram projekte koji se sporo provode. Ali, najbitnija je stvar da ja u tom vrtu uživam i pozivam kad god netko može da dojde i uživa zajedno sa mnom! |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
predivno
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Prekrasno, i ja čekam da mi stolisnik procvate crveni iz Decore.
Slike su ti super, vidi se da uživaš u svakom cvjetku!!!
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Andrea, kod tebe je sve baš posebno, ideje su ti super kao da mi ponekad uzmeš neku iz glave, tako mi se čini kad gledam tvoje posude zacvijeće.
Vrt iz Samobora j ponos Samobora sigurna sam da i drugi tako misle.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Da da, opet ti sa svojom prekrasnom terasom provociraš i ja moram još više kopati i saditi da te sustignem
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
bas divno cvece
![]() |
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Sad kad znam kako izgledas (presla sam preko 500 postova
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
kod tebe je sve divno,a jednostavno neznam sto bi izdvojila! gdje si kupila clemantis? krasan je!
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Svega lijepoga i šarenoga kod tebe!
Nove teglice koje si sama napravila i objesila na suhu marelicu su mi prekrasne, vesele i šarene!
Od ostalog cvijeća neću ništa posebno izdvojiti, osim da je zdravo i lijepo. Onaj cvijet kojeg ne treba zalijevati meni je poznat kao prkos (vjerojatno ih ima puno vrsta) Baš sam jučer jednog takvog kupila i zasadila u rupicu u zidu. Kupila sam ga u Uresu u Poreču i pisalo je samoprkos
![]() |
|
![]() |
|
Opet ja sa svojom terasom...
![]() ![]() Ruža ![]() Jednogodišnja ljepotica napokon se povratila i pokazuje svu svoju ljepotu ![]() Hortenzija u cvatu, a mislila da nećemo ugledati cvjetak njen ![]() Kadifice koje sam ja sijala... baš sam ponosna na njih! ![]() ![]() Prvi ljiljan u cvatu ![]() Ukrasna kopriva neobičnog lista pristigla iz Orahovice u kombinaciji sa tamnijom, ali malenom... ![]() Svašta nešto... Proljeće pogleć, pak imam ovu ljubičastu ljepoticu... ![]() Delfphinium ![]() U isčekivanju ljepote ove: ![]() ![]() Dva cvjeteka koje mogu ugledati samo dok sunce sija u visećoj tegli na cvjetnoj marelici... Ne znam kako se zovu, ali ako netko zna nek mi napiše. Prodavač je rekao jako zahvalna biljka za vrućine, po sedam dana ne treba je zalijevati. ![]() ![]() Pogled kroz moje viseće košare na clematisa ![]() I za kraj Ljutko koji se sakrio!!! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Ovu zadnju ljepoticu si i meno donijela, i meni je procvala - oduševljena sam njome
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
i ti imas ovaj luk! meni je zelja jednog dana isto ga imati. cvjeće je prekrasno
|
|
![]() |
|
Otok, baš sam si i ja mislila kak bu to kad zapuše jači vjetar, ali evo danas me počastio i sve se zadržalo na mjestu gdje treba. Jučer u društvu dugokose saznala da mi je dosta biljkica bolesno pa se spremam
![]() ![]() A sad evo nešto novih slikica: sjevernija strana terase ukrašena bršljanom, clematisom, ružom penjačicom, a naranđasto je lantana stablašica... ![]() Pergola se lagano razrasla... ![]() ![]() ![]() Bijeli cvjetak doprihajao u ove krajeve iz okolice Varaždina ![]() A ova ljepotica iz Karlovca... ![]() Ovaj cvjetak sam vidjela da netko ima, ali crveni, evo i vinkastog... ![]() Nešto jako visoko bijelo ![]() Lonicera napokon dobila kuda da se penje ![]() ![]() Mlada ruža se ipak odlučila pokazati svoju ljepotu ![]() I Orahovica se smjestila u mom vrtu! ![]() ![]() ![]() I za kraj jedna nova cvjetka u mom vrtu. Nešto neobično... mislila sam da je ono ljubičasto cvijeće od shashe, ali ugodno me iznenadio izgled pupoljka... skoro ga otrgala jer me podsjetio strašno na drač ![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Andrea, ja sam jedne godine okačila tako o stablo viseće tegle sa surfinijama, kad je zapuhala bura ....... bilo ih je svuda
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Andrea ......andrea-----------
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
dugo vec nisam bila u tvom vrtu,sad sam uzivala.
ruza na prethodnoj stranici odusevila me ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 24> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |