moja basta |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234> |
Korisnik | |
biksi ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 92 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Po slikama se uopće ne čini mala! Stvarno je prekrasna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Pravi cvijetni raj!
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Rapsodija u plavom - većinom vidim voliš plavo kao i ja.
Bravo za tvoju bastu.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
biksi ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 92 |
trenutno u vrtu ima najvise plave i ruzicaste,jer su ove godine delfinijumi i jos neke biljcice procvetali ranije
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
to nije mala bašta, zaljubila sam se, kokotići prekrasniiiiii, ma sve čak i trava kao u engleskoj...pravi cvijetni raj
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Hoj, hoj, Biksi, sad znam i vidim otkuda prekrasno cvijeće za tvoje aranžmane.
Baš se krasno složilo, dobra vrtlarica i dobra aranžerka!!! Dvostruki napor, dvostruki užitak i mnogostruku rezultati. Vrt je prekrasan! Pokazuje sav trud koji je u njega uložen, ali i sav smisao svoje vrtlarice! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
vrt ti je prekrasan no mene zanima jel ti to na zidu imaš reljef ili šta???
![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
vrt je predivan...mene je odusevio luk od ruza puzavica
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
biksi stvarno predivno
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Vrt je stvarno prekrasan, baš mi djeluje kao mala idila
![]() Na 2. slici je slijez? |
|
![]() |
|
zdravo,
nisam bila na kompu par dana,a vi ste bili vredni,prvo je odgovor za maslacak,nemci su jako pouzdani,nije tesko naruciti ako znate nemacki
ili engleski jezik,mogu vam pomoci i prijatelji,biljke su relativno skupe zavisno od vrste,ali svakako se isplati s obzirom da vecinu tih biljaka
ne mozemo naci kod nas.
drugo pitanje je od SilveK,ako je druga slika sa ove strane u pitanju je
geranijum ili zdravac, ako je druga sa predhodne strane onda je to
centratus ruber.
pozdrav,
biksi
|
|
![]() |
|
marijankica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 152 |
meni se jako sviđa bijela puzava ruža,lijepo je i sve ostalo
![]() |
|
![]() |
|
nove slicice
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
moja basta-jul
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Krasno Biksi, pravo carstvo, raznovrsno i skladno
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Da, stvarno, pravo cvjetno carstvo
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
tako je sve lijepo rascvjetano....baš mi se sviđa
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
predivno je.
|
|
![]() |
|
Athena ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 11 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 283 |
Pridružujem se pohvalama usput i pitanje: jel su ti kokotići oni pravi visoki i do 2 metra?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |