Macak - nudi, traži |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3456> |
Korisnik | |
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evo da ja ponovim svoju ponudu i potražnju.
Malo sam njuškala pa da vidimo šta vam imam za ponuditi: Od sjemena: Kadifica, narančaste, duple Plavi slak Vodenike roza, bijele, crvene Vučika mogu skupit i od petunijacrvenih Od reznica: (ja odrežem, a vi ukorjenite ![]() Loniceru japonicu, onu bijelu Običnu kadulju (mislim da i za o ide reznica) Lozica Zatim: Imam različitih sukulenata, većinom što se može nabaviti po tržnicama, mogu uslikati, imena ne znam. Majčinu dušicu Turskog karanfila imam i sjemena i pelcera jer mi je baš gust. Zimzelen, šareni Vunasti čistac (zečije uho) gladiola će biti kad ih povadim par čuvatkuća (njih nemam puno) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
satfan2009 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 11 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 368 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Ak misliš na Japonicu, nju imam, evo sam nabavila i Henryi.
Meni su čak rekli da postoji neki brzorastući šimšir. Ikome poznato. I kako misliš da kradem šimšir po gradu? Kod mene je mala sredina, ljudi bi me čudno gledali.
|
|
![]() |
|
sonja50 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 256 |
Svi su ti gradovi puni šimšira-uzmi reznice, tako sam i ja radila!
Na žalost strašno sporo rastu, zato su valjda i skupi. Ovo drugo nemam, ali ću na jesen imati loniceru japansku, zimzelenu (pogledaj topic penjačice) |
|
![]() |
|
Monna-1 trajnica, ima još šalji adresu!
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Ja bih malo sjemenki pakujca (ako je ostalo)...dali je to jednogodišnji ili trajnica?
|
|
![]() |
|
Može, šalji adresu na pm!
|
|
![]() |
|
satfan2009 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 11 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 368 |
Žao mi je Što sa gornjeg popisa nemam ništa.Mi smo tek krenuli da radimo cvijetnjak pa ako može koja sjemenkica ...hvala
|
|
![]() |
|
Danas sam skupila sjeme pakujca ako kome treba. U miksu je ljubičasti, žuti, roza, dupli ljubičasti. Slike imate u mojim slikama na vrtu.
P.S. gornji popis još vrijedi
|
|
![]() |
|
Ja popunjavam svoju hladovinu, pa ako imate (može i šta god uspjeva u sjeni: bijelu decentru (srdašce)
pelcere šimšira
jedić
habulicu
stjenjarsku iglicu
čvorastu iglicu,
jesensku šumaricu
proljetnu šumaricu
ne znam kako se razmnožava rododendron, ako može i njega
hortenziju bijelu ili neku s plosnatim cvjetovima
bilo kakav kukurjek
Samo da opet priupitam, ima tko?
|
|
![]() |
|
griva1978 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1612 |
imam ti nešto sa popisa... pošalji adresu na pm... samo što ću slati ... mislim za tjedna dana...
|
|
![]() |
|
Administrator, šta bi sa šimširom?
![]() |
|
![]() |
|
maryann ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 246 |
I ja bi hortenziju bilo kakvu
![]() |
|
If tears could build a stairway
And memories were a lane We would walk right up to Heaven And bring you back again... |
|
![]() |
|
Podižem
![]() |
|
![]() |
|
Imam malo šumskih jagoda, nisu kupljene, već su same došle k meni, ako kome treba. Meni su se moje presađene primile sve.
Ima netko bijelu hortenziju?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
mačak imam ti ja sadnice... pa ti mogu poslati
|
|
![]() |
|
SilveK biljkice su na putu!
Molim vas ako će tko šišati šimšir, da mi ostavi reznice i pošalje pa ću ih ja pokušati zakorjeniti. Thanks!
|
|
![]() |
|
Jel zna tko za rododendron, u Pevecu sam ga vidjela, ali je skup.
|
|
![]() |
|
Može!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3456> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |