mama i njeni dečki |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 6> |
Korisnik | |
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
boce probni radovi čist da vidimo kako je to....
![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
ideš!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
koliko vidim probni rad je bio uspjesan...bravo...samo tako nastavi...mozda da stavis malo vece slike, veceg formata, pa da bolje vidimo?
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
boce, koliko vidim, 5+, ali zato fotkanje -2.
![]() nemoj slikati tako da je prozor ispred tebe, previše je svjetla pa se ništa ne vidi. ajde sad sve ponovo. slikaj negdje dalje od direktnog izvora svjetla i bez blica. šteta je da se ovakve krasne stvari tako loše vide. znam ja da ti to možeš bolje, ne znam šta ti bi!
ne želim te špotati samo nastojim pomoći.
dečkima
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
prati me čemer i jad---jučer mi vjetar poharačio biljkice sve tegle isprevračao...eto to mi bi
![]() ![]() tebi za ljubav sam probala ponovo, ali ni ove slike nisu kako bi trebale biti, jednostavno nije moj dan....zamijeniti ću ih kad će biti moj dan- a šta bi se ljutila,,,jedino ako me zbilja opandrčiš s štapom
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
tinaV ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 101 |
žao mi je za teglice,jako ste se potrudili
pošalji adresu poslaću ti salvetice
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
![]() |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
![]() |
|
![]() |
|
hvala cure, dečki već peru staklenke- sad budemo radili malo na njima
![]() |
|
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Lijepo, lijepo!!!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
žao mi je što ti je vjetar uneredio plodove truda i rada svih triju, no znamd a se vi tome nećete predati i da ćete još većim elanom krenuti na nove radove... pošalji adresu da ti malo salvetica pošaljemo da se malo obogatitš na polju ideja za nove radove...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
evo da pokažem čime sam se danas bavila...sve pokloni koje sam već trebala napraviti...ja po dobrom starom običaju kasnim
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
jako lijepo...bravo...vidi se veliki napredak...
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 6> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |