natine kućne čarolije :-) |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9091929394 109> |
Korisnik | |
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasni podmetači!!!!!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
aaaaaaaaa,baš je lipo! to ti je komentar moje sestre čim je ugledala slike tvojih radova
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
izradila sam još jedne podmetače od pluta...ovoga puta, ne za mamu, već za sebe...na mojoj terasi ovog ljeta decoupage u svim mogućim varijantama i na svim mogućim elementima...ljeto u znaku decoupagea...
svih šest na okupu (totalno šarenilo) ![]() i jedan izdvojen u gro plan ![]() |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
tinaV ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 101 |
bravo,nataša genijalno su ti ispale posudice
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
ooooooooooooooooooko mi je ispalo!
moja kuhinja je u kombinaciji vanilija-trešnja. samo kažem!
![]() |
|
![]() |
|
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
![]() |
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Super fol ovo sa paljenjem, to mi nije palo na pamet... mrak ideja!
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Ma nema pojma...ja već bojam svoju crvenu kuhinju u zeleno samo da joj otmem tu zelenu teglicu. Super je.
![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
hvala na pohvalama posebice za zelenu teglicu....upravo se kolegica kojoj je namijenja smješka od uha do uha i viče da će se ipak u njenu kuhinju najbolje uklopiti...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Ova zelena teglica je stvarno posebna...i meni bi se dobro uklopila u kuhinju.
|
|
![]() |
|
to je sastavljano od ni manje ni više nego ravno šest različitih salveta, a ova mala kao pisamca, njih sam svako posebno palila svijećom pa otuda ovi starinski rubovi |
|
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasna je,prava proljetna
|
|
![]() |
|
BJELOVAR2005 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 171 |
![]() ![]() UUUUUUUUUUUUUUUUU ovo bi se meni uklopilo u samo tako....zeleno i zuto....jaooo....ti je to salveta ili print?? |
|
Ponekad nam netko toliko nedostaje` da ga poželimo izvuci iz snova i zagrliti u stvarnosti!
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
odusevljena sam kucicom,i suncokretima,i teglicama,sve ti je prekokrasno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ta pločica ti je keramička podna pločica...ostalo zakonitome nešto pločica nakon što je postavljao pločice u predsoblje, pa ih sada ja prigodno ukrašavam i koristim kao podmetače na stolu koji mi je na terasi...ili kao neki ukras na stolu...vazu bi mi vjetar srušio (dosta puše), a ovako pločica drži i stoljnjak pa ga vjetar ne može otpuhati....multipraktik pločica je veličine 30 x 30 cm |
|
|
|
![]() |
|
darla ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 07 Srpanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 100 |
Ova zelena teglica mi je baš posebna! Super si pospajala motive.
Ova pločica sa suncokretima od kojeg ti je materijala i koliko je to veliko? Izgleda jako veliko, a veliš da je podmetač......
|
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Baš vesele teglice, sviđaju mi se kao i podmetač-pločica, lijepo ti to radiš...
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Nataša jako lijepo mogu samo pasti oči
|
|
![]() |
|
plavi cvijet ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 141 |
ajme kako je ovo lijepo :)
svaka cast |
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
ooooo, ma tko je to bio vrijedan? dobro su ti ispale teglice...
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9091929394 109> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |