Moj vrt u Norveskoj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 53> |
Korisnik | |
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prolistala i ja par zadnjih stranica novosti kod tebe, sve je savršeno.....
Rododendron i laburnum
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
sat vremena sam setala i nije mi žao! prekrasno!!!!!!!
|
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
![]() Djurdjice, ovdje cu posaditi ispred djurdjica karanfile. ![]() Rododendron ![]() Rododendron Hvala vam Zvrk, Flavia, Iris sto ste pogledale moj vrt. Zvrk, jos uvijek je hladno. Nocne i jutarnje temperature su od 2 do 7 stupnjeva, a dnevne od 10 do 15 stupnjeva. |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
sve je super ali ovaj bijeli jorgovan je prekrasan |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Fuksija, stvarno je prekrasno u tvom vrtu. Naročito su me se dojmile zlatna kiša i crveni glog. Sve pohvale za tvoj nordijski vrt!
![]() |
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Primjetila sam i ja gljivu bas je ogromna!
Divan ti je vrt ovako obasjan suncem.
Kolika vam je temperatura?
|
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
![]() Jorgovan ![]() Makovi su puni pupova. ![]() Crvene tratincice, zaboravila sam latinski naziv. ![]() Margarite ![]() Bazencic ![]() Bazencic Smrcko, ova gljiva je stara 7 godina. Narasla je na starom stablu jabuke, koje se osusilo i sada sluzi za dekoraciju. Bila je jako mala, ali tokom godina je narasla. Danas sam primjetila jos jednu malu gljivicu, koja ce kada naraste posluziti za dekoraciju. ![]() ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Dopada mi se gljiva na kojoj su fuksije. To je dekoracija ili je naraslo u dvorištu?
Naravno fuksije i bonzai ![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
![]() Fuksije na gljivi. ![]() Hosta, perunike. ![]() Klematis, salvie, petunija. ![]() Petunija, margarite, mini cempres, koji je za 7 godina narastao samo 10 cm. Ja ga zovem moj mali bonzai. Baka, rado bih narezala kulena i pocastila vas sve. ![]() A, sto se tice pelcera, reznica, sjemena, rado bih vam poklonila. ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Bi, uživali bi u prekrasnom okružju!
Još ako bi se nastolu našla koja šnita onih kulena!
![]() ![]() Da ne kažem da bi je opelješili za grančice, sadnice i sl. trice!
![]() |
|
![]() |
|
.
![]() Crveni glog ![]() Sareni grm ![]() Rododendron ![]() Rododendron Trisa, Smrcko i SilveK, hvala sto ste posjetili moj vrt, pa makar to bilo na ovaj nacin, kada ne moze uzivo. ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
ljiljana3 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 197 |
Super je kako forum zbližava ljude. Eto do jučer nisam ni znala gdje živiš, a čitam tvoje komentare, hoću reći poznato mi je ime i jučer slučajno otvorim tvoju stranicu i stvarno sam se iznenadila (ugodno).
Samo ti nama i dalje šalji slikice......
Možeš nam uslikati malo centar grada gdje živiš da vidimo kako izdleda norveški gradić, pogotovo kad je pod snijegom, jer nama fali snježne romantike već par godina.
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Zlatna kiša je
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Zlatna kiša je baš zlatna .
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Da baš šteta, bilo bi lijepo posjediti u tvom vrteku, za onim krasnim drvenim stolom
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() Srebrno drvo ![]() Sareni grm sa bijelim cvjeticima. ![]() Zlatna kisa u krupnom planu. Nuna, Bromelija, Gioiaa, Baka,Smrcko, hvala na posjeti. Steta sto ste tako daleko , pa ne mozemo ni ![]() popiti zajedno. |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
Da baš tako Baka, i možeš misliti kako je lijepo onima iz susjedstva gledati u njen vrt. Čini mi se da sam vidjela i neku barku u tvom vrtu?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Prekrasno. Da nema nekih slika na kojima se vide susjedne kuće, čovjek bi pomislio da je tvoj vrt negdje na osami, toliko ste zelenilom (šarenilom, jer ima i žutog i crvenog lišća) i cvijećem napravili pravu oazu!A izbor stabala, grnmlja....
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
savrseno,takve baste volim,da ima svega,i drveca i grmova,meni je ovo predivno,a naravno da je zlatna kisa velicanstvena:)
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
pravi cvijetni raj, sve tako lijepo zeleno...prekrasno...a zlatna kiša veličanstvena
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 53> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |