Mini vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 29> |
Korisnik | |
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dobrodošla Dori ponovno, hvala na pohvalama!
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
nemam riječi...predivnoooo
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Nemam riječi za ovakvu ljepotu-svaka čast
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Ma baš sam tražila tvoju temu, imala sam neki osjećaj da je nešto novo i lipo, znaš da ja rijetko idem u ovaj dio foruma, i baš sam uživala. Oduševljena sam tvojim cvijećem, sve je predivno, pogotovo ruže. Vidi se da je uložen trud i ljubav u sve. Bravo.
![]() |
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Raste li sada vise u tvom vrtu nakon ovih kisa?
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Predivne viseče košare i jako lijepo raspoređeno cvijeće
![]() |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
bila sam opet u posjetu tvoga vrta, uživala sam gledajući tu ljepotu, posebno viseće košare.
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
vrtić
![]() |
|
O. Wilde |
|
![]() |
|
dragoljub
![]() |
|
O. Wilde |
|
![]() |
|
hvala vam cure!!!
![]() |
|
O. Wilde |
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Wow
![]() |
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Sve ti je prekrasno, ali me je taj cupavi mak najvise fascinirao.
![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
radosnica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 183 |
Jako lijepo, ima svačega. Tvoje ruže me podsjećaju na vrt moje bake (uh te starinske ruže), ali od svega favoriziram ove tvoje viseće kombinacije. Bijela mi je prekrasna, jako volim bijelo cvijeće, a ova bakopa je
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Jooooooj, viseće kombinacije.. Ona s bakopom mi je juuuuuuhuuuhhuuu!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
oborila si me
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() Pa da pokušam! Prvo stablašica, pa onda nisam zanemarila njenu okolinu jer je tamo neki zgodan ćup s biljkicama!
Balkon, viseće kombinacije... nemam riječi a ona jedna ruža guuustih latica i neobični mak, obaraju!
![]() |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
sve mi je prekrasno, ruže su, malo je reći krasotice, a ne zaostaje ni ostalo cviće, kombinacija s bojama na balkonu jako istančan ukus.
Uživam u šetnji. |
|
![]() |
|
SLAVONKA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
prva ruža mi je prekrasna a tvoje viseće kombinacije su mi mrak,volim kada u jednome cvjetnjaku ima više vrsta cvjeća i kad je sve natrpano
![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 29> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |