kaca-moja salvetna.. |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4041424344 80> |
Korisnik | |
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
slika sa ružama je prekrasna...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
ove ruže djeluju kao da su žive, jako mi se sviđa što je podloga neravna, i izbor boje za okvir. odlično!
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Kaćo ako nešto treba završiti u smeću ja šaljem svoju adresu da spasim umjetničko djelo od propadanja. Zaista i jedno i drugo nešto posebno
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Zaista predobro, pogotovo crnkinja. Jel to salveta ili print?
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
zanimljivi radovi...drugaciji od vec videnih...bravo
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
AAaaaaaaa crnkinje su mraaaaaaaaaaaaaaaaaak!!!!!!!!
Jel to salveta?!?!?!?1 |
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
ajme, šta tu lipoga ima, kutijica je prekrasna, zaista lip poklon...
|
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
I neka su ju završila....kaća kako dobro izgledaju. Obje ....
Ali ipak ova sa crnkinjama....hoću i ja takooooo
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
nesto malo radila,jednu sliku na drvenoj podlozi,i dovrsila ovu drugu,zapocetu davno,,ona je imala nekoliko verzija,i jos uvik nisan zadovoljna..a da ne prican da je trebala zavrsit u smecu jer mi je sve krenulo naopako,na mjestima su mi se pojavile neke cudne vijuge,oprala i sve iz pocetka..bez uspijeha,boja se opet podigla..odlucila sam zaljepit motiv preko toga,pa kako bude..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() |
|
cure
![]() ![]() |
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Kaćo Kaćo di ti je kraj, sve lipše od lipšega, em je super motiv, pa odlično ukomponiran sa notama, pa još sve savršeno precizno i uredno napravljeno, aaaaaaaaaaaa, Kaća is
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
ovo je nešto predivno na čemu beskrajno zavidim...ostajem bez riječi...imaš zaista nevjerojatno istančan osjećaj za ukus
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Meni je jako lijepa ova kutijica. Bravo Kaća, jako lijepo
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
prekrasno!
![]() |
|
![]() |
|
cure drago mi je da svratite u moju galeriju,i lijepe mi komentare ostavite i hvala vam na tome
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
tinaV ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 101 |
bravo,krasni su ti radovi |
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
svaka čast, mlada damo!
proučavam i pratim već duže vrijeme tvoje radove ali i ostalih djevojaka i moram odati veliku zahvalu i pohvalu što imamo priliku vidjeti vaše radove i talent. pravi umjetnici! ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4041424344 80> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |