josipino cvijeće na vikendici |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 39> |
Korisnik | |
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Točno tako. Upravo sam zvala MM da mu pokažem kućicu! Prekrasna i dovoljna za vikend, napravljena s ukusom kao i okliš oko nje!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Josipa,na onoj tvojoj terasi popiti kaficu,prava je divota.Morat cemo ti doći..Vidim imaš i ona roza srca,ja imam bjela,pa dok se malo razmoze mjenjamo se ![]() |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Alisa,već odavno čekam da se javite ti i Jasminaa, pa da idemo kod mene na brdo, da pijemo kafu
|
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
napokon uhvatih malo vremena da pokažem par sličica
evo počet ću od mojih ljubimaca božura. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Josipa ovi tvoji božuri obaraju s nogu, moj je favorit ipak onaj bijeli s žutim tučkom, sve je prekrasno i ja bi na tu kaficu na brdo, da sam barem malo bliže.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Aleksandar Fleming i Sara Bernard zajedno
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Baš si brza Lantana ,hvala onaj bijeli božu ima ogroman cvijet preko petnaest cm
|
|
![]() |
|
![]() i ovaj bijeli je još beba ali ima već krupan cvijet ![]() Sara izbliza ![]() aleksandar izbliza ogromni cvjetovi punjeni toliko da se otvaraju pet dana ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() evo samo još ovaj ![]() |
|
![]() |
|
neznam jesam li već pokazivala moj stari panj ,prošle godine napravio mm
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() crvena gajlardija ![]() ![]() erigeron ![]() |
|
![]() |
|
biće sutra još ,sad na spavanje
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Predivna kolekcija božura, crvena gailardija, pa...
Ali, mene najviše interesira ona vinkasta ivančica ispod 3 clematisa. Jeli znaš kako se zove ta ljepotica? Jeli jednogodišnja ili više? |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Andrea, dok se Josipa probudi ja ću pokušati sa identifikacijom.
Chrysantemum coccineum - trajnica.
Oprosti Josipa što sam se ubacila.
Imaš krasnu zbirku božura. Posebno su mi lijepi oni jednostrukih latica.
I za iduću razmjenu, osim onih pakujaca što si mi ponudila, možeš li me pribilježiti i za koju sjemenčicu crvene gaillardie
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
bozuri su predivni,steta sto ne cvetaju duze!
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Predivno!
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Kako imaš lijepe božure, i klematise, i .... ma i sve ostalo
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |