lula |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 49> |
Korisnik | |
Angel ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 100 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Slažem se!!! Svaka čast!!!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
slažem se sa tobom, to nastojim kod svakog svog rada napraviti, ono, dodati završi tač...nešto samo moje... |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Hvala sanjam i plavi cvijete....
![]() |
|
![]() |
|
plavi cvijet ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 141 |
oh, prekrasni radovi :)
|
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Ogledalo uz stalak za kišobrane izgleda odlično, baš dobra ideja, kutijica mi je isto mrak!!!
|
|
![]() |
|
Navlake sam kupila u Lesni...ups neznam jel smijem ovako javno reklamirati. Dodaj na ono gore ....na. Bila je prije dvije tri godine nekakve akcija , tipa dva komad za 70-tak kn. S njima je to super jer im svako malo nekaj se zakelji za stolicu. Ovo bacim u pranje ...i riješena stvar.
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Cure komentiraju parket,a meni se sviđaju navlake na stolicama,super su.To si kupila gotove ili si dala šivati?
|
|
![]() |
|
![]() Parket je mrak..
![]() Lavanda na čestitci..pokraj boce..isto je naglašena bojama. Volim dorađivati...nekako onda imam dojam da sam dala nešto svoje.
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
meni se ogledalo sviđa. i jako mi se sviđa što si suncokret naglasila kontur pastom.
|
|
![]() |
|
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
odlično je, slažem se s mnatašom da izgleda da je rađeno drugom tehnikom... ps. sviđa mi se i parket koji vidim u ogledalu |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Slažem se s Mnatašom rad izgleda stvarno kao da je rađen bojama za staklo. Odlično!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
ogledalo je super ispalo...što se tiče suncokreta, to što si zaboravila na prozirnost bez salvete, dala je super efekt na ogledalu, kao da si radila bojama za staklo koje su transparentne...slažem se da si kontur pastom postigla dodatni efekt koji je sada samo uokvirio i upotpunio ovaj rad...
daklem, da dalje ja ne filozofiram... rad je fenomenalan... |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
hej,ogledalo ti je super,super
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala Goga....drago mi je da ti se sviđa. Pusa.
|
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
lula, ogledalce ti je jaaaaako lijepo ispalo...tek sada vidim kako si se super dosjetila i napravila okvir...predivno
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
I tebi dušo hvala, što bih ja bez vas. Pusa.
P.S. Jedva čekam da vidim tvoje......da me razveseliš
|
|
![]() |
|
Draga moja Izzy ...hvala ti...danas sam tako nekako tužna...da mi je tvoja pohvala tako došla kao melem na ljutu ranu. Pusa.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 49> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |