Frezija - decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 13> |
Korisnik | |
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Frezija radovi su prekrasni, ali ih je malo!.Jesi se ti to ulijenila ili???
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
orca ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 207 |
kako slatke komodice...ova sa cvijetićima leptirićima i pčelicom
![]() |
|
![]() |
|
Renatka ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 12 |
Frezija,
Stvarno, svaka ti čast. Prekrasno. Mogla bi sada preći i na nešto ozbiljnije, kao na primjer namještaj, ormar. |
|
![]() |
|
frezija ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 167 |
Ja ti u principu za drvo stavim prvo peđupremaz pa onda boju na bazi vode.
|
|
![]() |
|
plavi cvijet ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 141 |
woooooooowwwwwwwwww
predivnooooooooooooooo.....komoda...one male ladice ![]() moze molim te savjet, sa kojim bojama si farbala namjestaj? |
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Krasan poslužavnik, bravo!!!
|
|
![]() |
|
frezija ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 167 |
Hvala vam cure na komplimentima, jer vi mi uvijek ulijepšate dan s komentarima...
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Meni je prekrasan motiv na tacni, naravno i rad. Svaka čast. A za komodicu 5+
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
prekrasna mi je i tacna i komodica,bravisimo
![]() |
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
radovi su ti savršeni. kutije izmišljeno radiš. Fantastične su mi gejša, ona sa slovima i teticama i tacna, ma i boca...super, bravo
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Meni je tacna odlična i bez raspucavanja,a i ladičar je baš sladak.
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Sjajno! Oboje mi je krasno!
![]() |
|
![]() |
|
je rose ovaj motiv je isprintan, a ispod je salveta sa bež listićima...
|
|
![]() |
|
LILIAN- bas kako si rekla ova tacna je shaby, al sam tila i taj raspucali moment...
E sad mi ništa nije jasno jer sa napravila baš kako se i ti rekla i taj prvi sloj mi je bija onako ljepljiv,a šta je najgore bila sam na tečaju i to sam sve radila i lipo mi je uspilo... Vjerojatno ova tacna nije tila raspucat i gotovo..
|
|
![]() |
|
goga- ove kutije sam kupila u euroshopu u Splitu,a dimenzije su 10*8*6 cm i košta je ( kupila sm ga prije par mjeseci) 9,90 kn. Ako ti treba piši jer ja idem u petak u Split pa ću povirit u taj dućan...
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasno,motiv je vjerovatno isprintan?
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
ajme, što na ovo reći osim ![]() |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasan rad
![]() |
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Frezija, prekrasno je, ti si majstor za ove male komodice, preslatke su. I tacna je super, i bez raspucavanja.
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
potpisujem lilian...i što se tiće savjeta i komentara.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 13> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |