KARMEN |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 42> |
Korisnik | |
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala Dori-st, hvala Rose.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Prekrasno,motivi Egipta su me oduševili
![]() |
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
pa svejedno gdje...nama odgovara bilo gdje...moze Tvrđa? |
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Vauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Jako lijepi radovi. Prekrasni motivi...bravo
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Može, oko 10, pola 11
|
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
moze, dogovoreno...subota, Tvrđa, u 10.00 sati....jos cemo se dogovoriti u kojem lokalu se nademo...sto se mene i natase tice ne mora biti terasa...
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
oborila si me s nogu s oba tanjura...tako si lijepo iskombinirala i boje i motive, posebice na drugom tanjuru...
super.... |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
tinaV ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 101 |
prvo me oborio morski komplet, a onda kako sam listala dalje više se nemogu odlučiti,sve je divno
|
|
![]() |
|
Hvala drage moje na pohvalama bit će toga još.
![]() |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Jedva čekamo....
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
jako lijepi radovi
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
karmen ovo sta ti radis je cista fantazija,ja sam odusevljena
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala lula, more, hvala kaća ali moram ja još jako puno učiti. A učim od vas drage moje majstorice!
|
|
![]() |
|
frezija ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 167 |
Karmen evo ja u zaostaku tek sam sad malo pregledala tvoje radove... krasna ti je boca, al ja sam se zaljubila u onu stakleni pijat sa notama i djevojčicom....
![]() |
|
![]() |
|
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
ovo je takooooooooooooooooooooooo dobroooooo
![]() |
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Je li ova djevojčica print ili salveta?
|
|
![]() |
|
orca ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 207 |
morski i glazbeni set....ajme...divote....da
![]() |
|
![]() |
|
Saara, djevojčica je print. Mene je oduševilo njeno lice i kombinacija boja.
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
meni je naj ovaj komplet sa puhaćim limenim instrumentom (nisam sigurna kako se točno zove pa da baš ne bleknem bez veze).
|
|
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 42> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |