Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Frezija - decoupage
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Frezija - decoupage

Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 13>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
lilian View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Status: Offline
Bodovi: 398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilian Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2009 u 09:40
Eeeeeeeee vidi lepote!!!
TAcna je diiiiiiiiiiiiivna, prelepa.. i ne smeta shto se ne vidi 2k... Ja sam mislila da si radila shabi..tako mi delovalo kad sam pogledala sliku...
Svakako mi je tacna bash bash lepa Clap
Moje iskustvo u 2k... namazhi tanak sloj step1 .. (ne pretanak)... kada postane providan (NE SKROZ suv), treba da bude malo lepljiv na dodir.. namazhi ooobilno step 2 i ostavi da se sam osushi... budu pukotine, garant.
Komodica je prekrasna Thumbs%20Up
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2009 u 09:13

I bez raspucavanja tacna je super. Nemoj biti nezadovoljna!
ANĐELKA
Na vrh
frezija View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frezija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2009 u 08:05
goga- osijek- Neznam di sam  falila. prvo sam obojala tacu pa sam zalijepila motiv... Dole je salveta a na nju slika one žene... Kad se osušilo namazala sam dvokoponentni lak Step 1 ( sotille lak) u taknom sloju, pa kad se oslušilo onda sam stavila step 2 u debljem sloju i ostavila 1 dan da se osuši. Sutra sam došla nestrpljiva i uzela patinu za osjenčit pukotine, a kad ono izneneđenja pukotinama ni traga.
Na vrh
frezija View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frezija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2009 u 07:55
Na vrh
frezija View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frezija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2009 u 07:52

Na vrh
goga-osijek View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 683
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-osijek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2009 u 07:51
ma daaaaaaaj---taman sam tacnu nahvalila, a kad ono....bas je presimpa ovaj mali ladicar...koje su mu dimenzije? gdje si ga kupila? i po kojoj cijeni? tnx
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
Na vrh
goga-osijek View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 683
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-osijek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2009 u 07:50
jako ti je lijepa tacna..-motiv mi se svida...a gdje si porgrijesila kod k2 zbilja ne znam....kakav tocno imas k2 i koji je postupak kojim si radila?
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
Na vrh
frezija View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frezija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2009 u 07:49
Na vrh
frezija View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frezija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2009 u 07:46
Na vrh
frezija View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frezija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2009 u 07:45
Ovu tacnu sam slikala navečer i nisam upalila blic pa je ispala malo tamno.
Inače mi nije ni ispala kako sam zamislila jer sam je premazala dvokomponentnim lakom za raspucavanje ( step 1 i step 2), a kad ona uopće nije raspucala. Ostala sam u šoku. Neznam šta sam falila???
Na vrh
frezija View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frezija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2009 u 07:42
Na vrh
tinaV View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 101
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tinaV Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2009 u 09:31
malo sam u zakašnjenju sa druženjem,oduševljena sam,kutija je prekrasna jer inače sam slaba na ruže
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2009 u 13:48
Originalno poslano od člana piramida piramida napisao:

I ja sam ove dane lijena da je to strašno.Na poslu radim planove kaj ću sve radit kad dođem doma,a kad dođem doma pola od toga ne napravim.Wink
Ma ja sam već na godišnjem ( u mislima)...
Radim samo još dva dana!!!!Wink
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 20:49
I ja sam ove dane lijena da je to strašno.Na poslu radim planove kaj ću sve radit kad dođem doma,a kad dođem doma pola od toga ne napravim.Wink
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 14:33
Originalno poslano od člana frezija frezija napisao:

E moje proljeće!! Uvatila mene litnja fjaka... Ništa mi se ne da.  Najavili su promjenu  vremena pa se nadam da će i mene probudit...

Iste smo i meni se niša ne da... Jučer nisam niti kuhala ništa...  a tko bi po onoj vrućini još i to radioLOLLOLLOL
Na vrh
frezija View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frezija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 14:10
 E moje proljeće!! Uvatila mene litnja fjaka... Ništa mi se ne da.  Najavili su promjenu  vremena pa se nadam da će i mene probudit...
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 12:07
Frezija tebi je izgleda počelo ljeto, pa si više u moru nego u radovima...LOL
Da li radiš nešto novoga???
Kada će slikice?
Na vrh
ljiljanari View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 332
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljiljanari Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2009 u 16:27
Preeeeeeeeeeekrasna, meni najljepši japanski motiv koji sam do sada vidjela na forumu!!!!!!
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2009 u 13:47
Frezija nije mi jasno kako ovu kutiju nisam prokomentirala...a gledala sam je jučer???

U svakom slučaju i ja se pridružujem komplimentima jer ovaj rad "odvlaljuje"...

Tako si super sve ukomponirala...ma bravo......imaš oko izgleda...

P.S. i ja sam počela nešto sa japanskim motivom i nikako da završim...
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2009 u 15:09
Zločesta jedna! smile209
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 13>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.