Fuksija - Fuchsia |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 35> |
Korisnik | |
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ako su 3 stabiljke,onda je vrlo moguće da imap 2 različite biljke a možda i 3
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
hajde brbe brzinska provjera o koliko je biljaka riječ?? ako nije riječ o dvije biljke tada imaš jedinstveni primjerak
![]() ![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
Brbe ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 874 |
Pa u biti u vazi i jesu kao tri stabiljke...
da se uzgajivačima omaklo tako dugo?? ![]() Ako je onda sam za cijenu jedne dobio dvije različite... ![]() |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
I ja mislim da imaju u jednoj saksiji dvije razičite vrste fuksije.Drugo objašnjenje ne znam...
|
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
E bome ovo još nisam vidjela,nemam pojma što bi to moglo biti,osim da grančica nije možda druge boje!Da li je to jedna biljka ili ima ih više?
![]() |
|
![]() |
|
Brbe ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 874 |
Eto ja imam jedno pitanje.....
kupio sam na floraartu fuksiju: ![]() Ove boje ![]() i sve super sa njom polakos e privikava, raste i baca nove pupove... no na jednoj strani su ovakvi: ![]() a na drugoj strani mi baca više pupova koji izgledaju ovako: ![]() Pa sad pitanje ko tu koga... jel fali svijetla, prihrane, dal se to inače događa da svako toliko fuksija poludi pa daje drugačije boje cvijetića??? |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
predivne su,ja razmišljam da si ih ponovo uzmem samo me strah da ce mi opet propasti
|
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
evo i mojih fuksija
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Fuksije su vam prekrasne, sve jedna raskošnija od druge. Moje su lani bile pune letećih napasnika tako da sam ove godine odustala od njih.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Evo i mojih ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a ova je već dugo godina u vrtu kod moje mame
![]() |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
![]() |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
![]() |
|
![]() |
|
...evo mojih, 2 zajedno...
![]() |
|
![]() |
|
...jasmina, divna je ......
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
jasminaaa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 534 |
Evo jedne u punom raskošu (malo je pokisla,kiša ne prestaje)
![]() |
|
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
jedna moja stoji već 6 godina pod cedrom u vrtu, i ljeti i zimi. ove zime - nestala! i skoro sam istresla zemlju da posadim nešto drugo, vidim listić! malecki, ali krenuo! evo sad je već grmić, naravno još ne cvjeta. viseću sam kupila ovo proljeće. mislim da mi se još jako sviđa bijela
![]() |
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
ja imam fuksije svake godine i uvijek su mi super! dosad ih nije napala nikakva životinja ili bolest pa sam mislila da su jako zahvalne biljke ali izgleda da sam imala veliku sreću. moram naučiti stavljati slike pa da vidite moje ovogodišnje!
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
I meni se ćini da je u tome stvar,ove iz uzgoja imaju razne boje,ali su jako osjetljive,moja je baka imala stare godinama,svake godine su cvjetale,a preko zime su bile u podrumu u Lici gdje znate kako može biti puno minusića!!
|
|
![]() |
|
....mislim da su problem one kupljene.....sadnice nisu kvalitetne jer dugo stoje po butigama i štandovima.....meni bi se isto iznenada osušile ili ne bi cvjetale, a o drugoj godini i ne sanjat....starinske i domaće uzgojene su bile izdržljive i čak zasađene u vrtu u zemlju bi prezimile....
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 35> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |