Božićni kaktus - Zygocactus |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 41> |
Korisnik | |
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Vule prekrasan je,je malo uranio no za Božić stavi sliku kako cvate
![]() |
|
![]() |
|
vule ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 401 |
Pozdrav!Moj jedini "božičnjak"bu rado precvel prije Božiča!!
![]() ![]() Ažurirao vule - 14 Studeni 2007 u 17:29 |
|
![]() |
|
aglaja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 561 |
Hvala, Edda.
Nadam se da ce ovog decembra procvetati. U suprotnom, menjam mu ime. ![]() |
|
Aglaja
|
|
![]() |
|
Edda ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 78 |
Aglaja, iskreno nisam mu radila nista... Ne znam definitivno ni sta mu odgovara, malo se ponasa ovako, malo onako, tako da nikako ne mogu da pohvatam da njegova "stanja" i konacno uhavtim ritam.
Drzim fige za tvoj cvijetic i prekrasne pupoljke koji ce uskoro doci...
![]() |
|
Negdje se taknu naši mali svemiri...
|
|
![]() |
|
aglaja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 561 |
Blago tebi, Edda.
Ja mog vec duze vreme drzim u stanju mirovanja, ali od pupova nista. Nesto se zacrveni, ja se ponadam, kad ono - novi listic. Sigurno mu je pretoplo. Kazes da tvoj ima prekrasne pupove. Koliko znam: trebala bi ga poceti redovno zalivati. Najbolje mu je mesto na prozoru. Ne setaj ga. Pazi na promaju. Ali, treba da je udaljen od izvora toplote. Eto, konfuzije. Ipak, mislim da ga trebas ostaviti tu gde jeste. Poz. P.S. Kako si ga navela da propupi? |
|
Aglaja
|
|
![]() |
|
Edda ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 78 |
Moze li mi neko reci hoce li bozicnom kaktusu smetati ako mi je sada na juznom prozoru, na prozorskoj dasci, a ispod toga je radijator? Inace, presladak je, sad bas ima velike tamno roze pupoljke koji samo sto se nisu otvorili!!!JUPIIIIIIIIII!
![]() |
|
Negdje se taknu naši mali svemiri...
|
|
![]() |
|
Arwen ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 1192 |
lana, kaktusi su ti genijalni
a aurori držim fige da pronađe što traži ![]() |
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
.........kaktus dolazi kod tebe
|
|
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
aurora2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 22 Lipanj 2007 Lokacija: Switzerland Status: Offline Bodovi: 2880 |
ma glavno da sam ja njih nasla....sad do ponediljka necu imat vremena sve to pregledat ali drugi tjedan...
|
|
![]() |
|
polako cuga tek
kad stignu novi kaktusi |
|
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
aurora2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 22 Lipanj 2007 Lokacija: Switzerland Status: Offline Bodovi: 2880 |
samo ti cugaj...al nemoj ovdje medju kaktusima...moze bit opasno
![]() |
|
![]() |
|
Ja volim malo i da cugnem!
|
|
Aglaja
|
|
![]() |
|
Tek sad vidim da si nasla! Evo i ja sam srecna, kad vidim kako skaces tu po ekranu, dodje i meni
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Aglaja
|
|
![]() |
|
ma znam...al ja volim kad mi dolaze paketi
![]() |
|
![]() |
|
I drugi put!
Ma skokni, Aurora, do neke cvecare, sad pred praznike imaces da biras, bice svi u cvatu! |
|
Aglaja
|
|
![]() |
|
aglaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (nazalost puno ih je bez slika, samo sa opisom, ali to ce google rijesiti) |
|
![]() |
|
Schlumbergera truncata, vidis ovaj naziv nisam znala, ja sam ga trazila pod zygocactus i pod Weihnachtskaktus.
Moram opet otici u onaj shop zavirit .... ma ne vjerujem da ga nemaju. Hvala aglaja* ![]() |
|
![]() |
|
Aurora, ako ce ti pomoci u potrazi ( a mislim da si i pitala za to): bozicni kaktus, bozicnjak ili decembar, Schlumbergera truncata, na nemackom: weihnachtskaktus, dakle isto - bozicni kaktus.
|
|
Aglaja
|
|
![]() |
|
a ne znam dina, malo mi je ovo predaleko....ali zato sam nasla jedan shop na internetu (u kojem naravno NEMA bozicnog kaktusa)...ali naci cu ga ja, samo polako
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 41> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |