|
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 113> |
Korisnik | |
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() |
Evo mene opet sa Klimtom...ovaj put na drvenoj tacni.....zlatni listići...metalic efekt
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() |
Hvala curke na čestitkama ![]() Inače...ove vješalice mi radi jedna stolar.....uz njh se dobiju ove kukice i čavlići koji idu s prednje strane i visilica za odostraga... Imaju dvije veličine: Dimenzije 30 x 35 cm ......25,00 kn ![]() Dimenzije 20 x 25 cm..... 20,00 kn ![]() |
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
![]() |
i moje cestitke za 100-tu stranicu...a vjesalica je preslatka...morat cu i ja svojoj seki napraviti nesto tako...reci mi koje su dimenzije te vjesalice (ovdje na forumu nikako ne mogu procjeniti koliko je sto veliko...ili mali...hihi)...i gdje nabavljas te vjesalice (i naravno po kojoj cijeni)...
ajme raspisala se ja...i postavila 100 pitanja... |
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
Pridružujem se čestitkama
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
![]() |
ja ću prvo čestitke podijeliti za vješalicu,prelijepa mi je, tako pravo dječja (i usput pitanje, gdje ih nabavljaš)....a onda naravno, čestitka i za stotu stranicu...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
![]() |
Preslatka je vješalica.
E, i čestitke za stoticu, impozantna brojka!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Hvala ti draga Otok ![]() Da...prvih 100 je iza mene ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() |
Hippy, neznam da li si primjetila, ali napunila si 100-tu stranicu sa svojim radovima.
E, pa primi moje čestitke za sve, od prve do stote.
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
![]() |
Vješalica je prekrasna,baš za male princeze.
|
|
![]() |
|
![]() |
Hvala draga....a da tek vidiš moju malu princezu..ma rastopila bi se skup samnom ![]() |
|
![]() |
|
morema ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 249 |
![]() |
prekrasna vješalica, bravo
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
![]() |
super je
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() |
prekrasno hana,pravo dječije za malu pribcezu-super!
|
|
![]() |
|
![]() |
Danas je moja mala nećakinja ( 2,5 g ) odletila u Australiju
![]() ![]() ![]() Ne vide se baš šljokice.....a sve ih je puno...jer moja mala princeza obožava šljoke ![]() |
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
![]() |
ni ja ne bi ništa dirala...ponekad manje je više..i mislim da je to baš ovaj slučaj...predivna škrinjica
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
![]() |
ma slažem se s tobom....i ja volim manje izraženo raspucavanje jer ponekad te pukotine doslovno " pojedu " motiv.... ![]() ...na ovoj škrnjici u biti i ne bi trebale biti jako izražene jer je to kao neki kaktiga istočnjački motiv...trešnjin cvijet ...ali na fotkama izgleda kao da raspucavanja uopće i nema ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Hvala Dori.....nažalost morala sam ih rastaviti ![]() ![]() |
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
![]() |
Ona crno bijela škrinjica mi je saaaaaaaaaaaavršena,
![]() |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() |
pa moram reć da se slažem s curama ..škrinjica je i meni ok...ali ti si sigurno u glavi imala drugu sliku..pa prema tome umjetnik je uvijek u pravu
![]() usput trebam jedan tvoj savijet...radim na jednoj uporabnoj kućanskoj stvari koja će se nakon upotrebe ipak prat...podloga je akrilna boja+salveta naljepljena sa lak-ljepilom+na kraju kad se dobro posušilo još sam prešla sa bezb.lakom u spreju i to se dobro posušilo.E sad nakon prvog pranja čini mi se da mi se ruka nekako lagano ljepi na taj predmet..da li nisam smjela kombinirat ta dva različita laka?... da li sam možda i zadnji zaštitni sloj trebala staviti lak-ljepilo a ne taj u spreju..šta misliš ? Tvoja pomoć bi mi uvelike dobrodošla..
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |