Moj vrt u Norveskoj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3839404142 53> |
Korisnik | |
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja nema što dodati - samo ponavljam!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Sve je tako skladno, lijpo, zeleno, a cytisus je fantastičan.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Čekamo nastavak ovih predivnih motiva sa sjevera.. Grmlje, drvca i sve ostalo je uistinu zdravo da "puca" od zdravlja... I, samim time, predivno u svojoj ljepoti.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Pa i nije čudo šta su ti susjedi ljubomormi , i ja sam evo lagano ljubomorna.
Pa i jezerce sa vodom imaš ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasno boje drveća očaravaju.
![]() Meni jedino preostaje da odem u Alpe po sadnice. Ako ponovo budem išla u Njem. ću napraviti popis i dotegliti drveća i svašta ![]() ![]() Javit ću u koje vrijeme idem pa da mi poslije možete donositi kolačiće u zatvor ![]() ![]() ![]() ![]() Najveća žalost što se ljudi čude a što ja to sadim i govore " Zar ne vidiš da to nitko nema tu. Pa to ne ide za ove uvjete." Hortenziji prognoziraju smrt. A ja ću nju dovesti živu do proljeća ![]() |
|
|
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
![]() Jorgovan bijeli. ![]() Mali bazen. ![]() Breza pokraj bazena. Nastavak slijedi sutra. ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
![]() cytisus ![]() Crveni ljepotan ![]() Vinova loza sa druge strane. Smrcko, kiwi bi mogao uspjevati, ali samo neke sorte, koje podnose ovu klimu. A, stvarno imas zanimljive smajlije. ![]() Hvala na zagrljaju, bas je bio topao i mio. Lantana, mnogima nije jasno kako je toliko drveca, grmova, cvijeca stalo na tako malom prostoru. Minimode, hvala na lijepim rijecima. Jos samo da cvijece procvjeta. ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
![]() Kupili smo jos 6 vinovih loza i posadili. ![]() Na balkonu, brugmansije, fuksije. Ove brugmansije sto imaju puno listova su bile u dnevnoj sobi. ![]() Ljubicice |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
od kada nisam bila u tebe stvarno se dosta promjenilo, priroda čini čuda, snijeg okopnio a zelenilo probujalo, stvarno ti je lijep vrt fuksija, svašta lijepo za vidjeti!
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prekrasan vrt fuksija, stvarno bi rekao da je puno veći, jer ima puno svega, a opet izgleda prostrano. Javori su ipak moji favoriti.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Evo Kontesice <><>http://www.cosgan.de/smilie.php?wahl=3&ziel=liebe Na dnu imaš description i dva polja. Klikni na URL. Željenu slikicu klikneš i dolje kopiraš URL adresu, koju preneseš kao što radiš sa slikama u postu. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() Znači kiwi bi mogao u snijeg i hladnoću Evo jedan veliki za tebe ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() Tulipani, kod vas vec odavno zaboravljeni. ![]() Rascvjetana kruska. ![]() Bukva, slikana u vecernjim satima. Otok, i vi ste meni jako daleko, ali ipak blizu kada se tako lijepo druzimo. Anaida, veliki pozdrav i tebi. Kontesa, ideja ima jos jako puno, ali mnoge od njih se ne mogu ostvariti, jer nemamo slavonske uvjete i klimu. Svima puno toplih pozdrava iz daleke Norveske. ![]() ![]() ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
sviđaju mi se i kuće i dvorište
![]() ![]() ![]() dobro smrcko pa gdje nalaziš te otkačene smajliće? odlični su ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Pozdrav na sjever...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Fuksija, uvijek mi je zanimljiv taj tvoj vrt, zato što je prekrasan i uvijek raznolik i zato što mi je ta Norveška tako daleko, a uz tebe ipak blizu
|
|
![]() |
|
![]() Jedan dio vrta sa lijeve strane. ![]() visnja ![]() sljiva Draga Baka, hvala na posjeti i lijepim rijecima. Moj vrt je jos uvijek u fazi formiranja. Imam u planu jos da kupim kiwi, aroniju i neko vrtno cvijece. |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Fuksija....
![]() |
|
![]() |
|
![]() Ljubicice, geranim, lonicera, karanfili. ![]() Crveni javor.Svuda okolo na travi se bijeli kao pahulje, od cvjetova kruske. ![]() Tresnje |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
tako je lijep vrt vidi se da je sađen velikom ljubavi, toliko detalja, ma prekrasno
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3839404142 53> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |