moj kutak za opustanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 35> |
Korisnik | |
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mimar neznam odakle bi počela, najprije me je oduševio ružičnjak, pa onda travnjak na istočnoj strani kuće- predivna zdravo zelena trava, onda kaktusi u kanti, pa božuri uklopljeni u boju fasade..... i na kraju starinski kovčeg. Ove tvoje današnje slike su mi uljepšale večer, i da ne zaboravim perunike su "the best" !!!!!
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Mimar cvijeće ti je superKoliko samo ruža imaš,baš pravi ružičnjak.
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Hvala mimar na prekrasnim slikicama!
n!ema te često sa svojim slikicama, ali kad staviš slikice onda je to pravo oduševljenje!
Ne trebaš se ti nama penjati na krov da vidimo kakav je tvoj ružičnjak! Vidimo da je prekrasan i ovako. Koliko samo sadnica ruža imaš u njemu!? Jedna ljepša od druge, a kaktusi................ i sve ostalo - čista petica!
|
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Moram da priznam da radije sedim (odnosno raduckam ![]() ovu ruzu zovemo kameleon zato sto u jednom danu na suncu promeni boju od zute, preko narandzaste do crvene
![]() Ovaj rododendron mi je posebno drag, dobila sam ga na poklon, posadila u obicnu zemlju, zaboravila da zastitim od hladnoce, nisam mu dala prehranu i on uprkos svemu, cvetao. Dar je, ocigledno, bio od srca dat.
![]() ![]() violice jos uvek cvetaju a i lobelija
![]() na stepenistu je ostic po prvi put (navukli me neki sa Cvijeta
![]() ![]() ![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Mirisni raj za opuštanje!
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Mimar, tvoj kutak za opuštanje je bogme i moj, jer ja u mom dvorištu nemam na žalost takav kutak, ali zato sjednem pod tvoj saliks - jako mi se dopada, gledam u visteriju-gliciniju, pod nogama su mi predivne perunike, a leđa bocka onaj crvenocvjetni kaktus, jednom riječi raj.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
mimar predivno je kod tebe
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
I ja se slažem Mimar da loncieri nema premca u mirisu, a ova tvoja je prekrasna.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Apsolutno svaka slika je posebna, a uz tvoju priču još i draža!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
ovo je nestvarno, rekla bih savršeno sve mi se sviđa
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
mimar ovo je super,a najviše su mi za oko zapeli božuri tvoji
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Trisa, drago mi je da cesto navratis
![]() Baka, pre neki dan videh Vas komentar na temi o gradovima i jako mi je zao sto nosite tako lose i tuzne uspomene iz Beograda, pa Vas pozivam da ih, ako je to moguce, barem malo ublazimo.
Iris, za tebe (ove bele sam donela davno sa Hvara i jako su mi dragi)
![]() ![]() Kontesa
![]() ![]() ![]() ![]() Lantana, mirise ko u parfimeriji
![]() ![]() Bromelija, Anaida
![]() ![]() Jacmanii cveta nesto kasnije od ostalih klematisa
![]() jako lep pokrivac tla, nikako da nadjem vremena da ga identifikujem pa ako ga neko ima ...
![]() Visoko je skoro 2m
![]() mada spadaju u neupadljive i zevalice znaju da privuku paznju
![]() .
Hibridna muskatla
![]() margarete, hemerokalis i hortenzije krenule sa cvetanjem, uskoro ce preuzeti primat ruzama
![]() ![]() .
|
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Prekrasno Mimar, božuri vode na top listi
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
hvala na slikama božura,stvarno su posebni i šteta da ne cvatu duže
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
e, ovo su mi posebno drage biljke jer me svaka biljka podseca na grad iz koga sam donela pelcercic ozilila ga i sada ovako izgledaju
Hercegnovski jasminoides ![]() ![]() Budvanska bugica i lantana ![]() ![]() Kopaonicke margarete i zvoncic ![]() ![]() ovog proleca sam imala veliki problem sa ruzama a i jedan od klematisa je umalo stradao. Srecom ostala je ova jedna grancica i sada ponovo cveta ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Mimar, evo mene nepozvane u tvoj prelijepi vrt! Sve je savršeno....svaka čast...a za problem s ružama....važno je da si se ti dobro oporavila od udisanja silnih kemikalija! Prekrasne biljke i savršene fotke.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ma ti si, kao i ostali, uvek pozvana
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Prošetala sam opet unatrag po tvom kutku za opuštanje. Ma zbilja je prekrasno. Toliko zelenila, cvijeća, boja.... predivno. U kom dijelu živiš?
Moje uspomene su... ha stare. Što se toga tiče i ovdje gdje sad živim, kad smo pobjegli, je pala bomba na kuću, sli sreća na drugi kraj... Ratovi su....
![]() No ima i ljepših uspomena
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
sve mi se sviđa
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Vauuuu,ma uvek se odusevim kad svratim u tvoj vrt,mogu misliti kako je u stvarnosti
![]() ona pokrivac tla je predivan ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 35> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |