|
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 50> |
Korisnik | |||
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
![]() |
||
Super ste to napravili,baš je ljepo!
|
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
![]() |
||
Hvala Lilly, ali naravno da će biti ljepše kad se biljke razrastu i naravno kad dokupim još njih jer malčice je prazno ovako na fotografijama, a tu su i posađeni jorgovan i grm Cytisusa pa treba zbilja malo vremena da bude kako sam/smo zamislili.
|
|||
![]() |
|||
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
![]() |
||
Super izgleda, tako i ja otimam travnjak, malo, po malo.
![]() |
|||
![]() |
|||
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
![]() |
||
Krasno izgleda ovako omeđeno ciglama. A između puteljak od trave. Super! |
|||
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|||
![]() |
|||
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
![]() |
||
Odlična ideja, ovo s ciglama! Tvoj mali vrt izgleda veći!
|
|||
![]() |
|||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() |
||
Tija, krasno ste to odradili s ciglama. Baš lijepo izgleda, da ne kažem da je praktično, jer se ne može dogoditi da u "žaru šišanja"trave, strada neki cvijetak. A sve skupa djeluje i jako dekorativno!
|
|||
![]() |
|||
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() |
||
I meni se sviđa tvoj novi maleni vrtić
![]() Ja sam isto počela tako ograđivati male gredice i grmlje jer je puno lakše za kositi i prije mi je pola toga stradalo od trimera.
|
|||
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|||
![]() |
|||
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
![]() |
||
Ej, pa ja sam posjete imala a nisam ih ni vidjela (vi ste sigurno iz kuće gledali) . Hvala na pohvalama trudimo se i pokušavamo napraviti mali privatni raj za sebe. Dragi je pazio pri košnji svaki put nije platio glavom ni jedan cvijet ali zbilja mi ga već bilo žao pa ako će mu ovo olakšati nitko sretniji od mene.
|
|||
![]() |
|||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() |
||
tija prekrasan ti je ovaj tvoj rascvijetani raj,bas sam uzivala u tvojim biljkama i vrtu
![]() |
|||
![]() |
|||
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
![]() |
||
krasne nove gredice! Jesam ti ja lijepo rekla da bude "pao" dio travnjaka kad-tad
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
||
Hana ovo je kao naslov kakvog partizanskog filma "Travnjak mora pasti".
Hvala Kaćo što si uživala.
|
|||
![]() |
|||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() |
||
Tija kuhaj kavu ja idem....
Vrt je jako lijep i sa ukusom uređen...bravo.
A reci kako passiflora, je li se primila?
|
|||
![]() |
|||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
||
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
||
Kava je upravo kuhana dođi....
Pasiflora nakon dugog premišljanja je dala znak života tako da se primila i moj dragi je zbog tog presretan...Hvala
|
|||
![]() |
|||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() |
||
Ne zahvaljuj, nego traži šta ti se još sviđa...
![]() |
|||
![]() |
|||
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
![]() |
||
Super napravljeno
![]() |
|||
![]() |
|||
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() |
||
Tija - kad idući put krenete u Sv. Mariju, ja kuham kavu u Kot!!
|
|||
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|||
![]() |
|||
![]() |
||
Draga moja ništ od toga, prodali su kuću tamo i sad su praktički 150m dalje od mene u Čakovcu, budemo se drukčije dogovorile
|
|||
![]() |
|||
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() |
||
Može |
|||
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|||
![]() |
|||
![]() |
||
Proljeće draga i ovo što sam dobila od tebe je puno previše i sasvim dovoljno, hvala na usluzi (na cvijeću se neću zahvaljivati jer onda kažu ne uspijeva)
|
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 50> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |