moje biljčice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 150> |
Korisnik | ||
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
e to si dobro rekla, uvijek samo po mrklom mraku dođeš, bil bi red i po danu a i donesti mi nekaj imaš ak se ne varam
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
prekrasno hana! koji ti je ono cvjet na prvoj slici?
|
||
![]() |
||
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
|
meni bi se već jednom šikalo doći po bijelom danu k tebi i napraviti taj "tur de vrt" kak spada, a ne ovak samo fotografije gledam, ali moram reči da su u kući prekrasne orhideje to sam na svoje oči vidjela.
|
||
![]() |
||
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() a da ne mislite kak vas samo davim sa cvijećem evo i nešto za u lonac
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
hvala Rose,Perla, Kaća
Anaida otorena vrata budu kad ih smjestim u prikladno okruženje.Sad samo čekaju i rastu da budu premještene na novu lokaciju. A za kavu i "tur de vrt" kak je sad može u svako doba ![]() |
||
![]() |
||
|
hvala ti Semira
![]() |
||
![]() |
||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
ruže su ti ko iz bajke!
![]() |
||
![]() |
||
|
možeš kod rasadnika Virag- Novo selo Podravsko, ali mislim da isporučuju na jesen. Sisi ima i vrtlarija Horvat
|
||
![]() |
||
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
|
Kojeg jučer tj. što sam posebnog napravila? cvijeće je i dalje prekrasno.
|
||
![]() |
||
|
ma može Anaida, nema frke
|
||
![]() |
||
|
eh, nakon onog jučer svakak i ja dođem k tebi! Hvala puno tebi,TM i Miji na svemu.
|
||
![]() |
||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
|
ruze predivne,nije ni cudo sto su kraljice...ukrasni luk predivan,dalija preslatka,sve u svemu divan vrt
![]() |
||
![]() |
||
Semira ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 429 |
|
Ovo je za svaku pohvalu. Sve epitete koje su drugi rekli - kažem i ja. Bravo!
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
|
Onda jednom dođemo k tebi na "tur de vrt"
![]() ![]() ![]() |
||
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
||
![]() |
||
|
Draga a valjda će i tebe jednom put ( ne jednom nego ubrzo) dovesti u Čk?
|
||
![]() |
||
|
hvala vam što ste mi bili poštari - opet, na to sam mislila
![]() |
||
![]() |
||
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
|
gdje se mogu nabavit sisi i melodi - lila ruže - čarobne su
![]() |
||
![]() |
||
|
neka vrsta luka, taj mi tek sad cvate
hvala Rose
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 150> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |