Bergenijino cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 67> |
Korisnik | |
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zid izgleda lijepo vjerojatno zbog tog kamena koji je stavio tvoj M.
![]() Po mom iskustvu ostići su jako osjetljivi, kod mene ih je šibao hladan zrak u Fužinama. Skoro i ja uginula od tog vjetra ![]() Moj ostić je direktno u zemlji i zamalčaren travom. I kad ga sruši on se digne i bude još ljepši. Ako si ga previše zaljevala pauziraj da se zemlja prosuši i korijen prodiše. Ili još bolje stavi ga u direkrno u vrt pa će ti se raspjevati od ljepote. ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Prekrasan ti je vrt.
Posebno mi se svidja onaj supljikavi kamen popunjen cuvarkucama. ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
|
|
![]() |
|
domingo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 602 |
Moram priznati da imaš jako profinjen ukus prema cvijeću....no i položaj izgleda više nego idealan.
Vjerujem da bi mnogi željeli imati takvu padinu s crvenom zemljom ![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Molim te, uvijek pronađi vremena za fotografiranje! Imaš prekrasno dvorište!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() Za sve ostalo- bez teksta
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
e pa i pticama treba zavidjeti mogu misliti koja su jata iznad
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Bergenija - prekrasno, uredno, skladno, jednostavno - savršeno. U stvari nemam prave riječi! |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Bok dragi moji!
Nadam se da uživate u ovim ljetnim vrućinama negdje u debeloj hladovini.
Triba ovo izdržat!
![]() A tek naše cvijeće....................
S obzirom na ljetne temperature odlično se drži jer zalijevanje ne pomaže!
Sretna sam što mi je clematis napokon procvjetao.
Od Flavie sam doznala da imam vrstu : Blue angel
![]() Ljetnice - surfinije - za sada su zdrave (dokle će, bumo vidjeli.....)
crveno;
![]() crveno-plava kombinacija:
![]() crveno-bijela kombinacija:
![]() šarena ili crveno-plavo-žuta kombinacija
![]() Izvan dvorišta cvjeta cvijeće koje se samo zasije. Lanjske godine sam sijala nigelu, crnjiku, a ove godine je ima svugdje:
![]() ![]() Turski karanfili u svim bojama:
![]() Ovaj cvjetnjak još ne cvjeta.
![]() Tu sam zasadila SilveK-ino cvijeće. Trebalo bi biti cosmosa, djevojačkog oka, astri, cinija i stolisnika (mislim, barem). Hvala SilveK!
![]() ![]() I za kraj, delosperma. Njeni roza cvjetići cvatu cijelo ljeto:
![]() Pozzzzzzzzz,
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
sve je super a crveno-plavo-žuta kombinacija mi baš veselo izgleda
![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Divno Bergenia.....prekrasno..
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Ajme oni karanfili su ti divota toliko boja ,a mogu se misliti kako samo mirišu!!!!
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
sve je kod tebe za 5
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Stvarno je sve za 5, turski karanfili su ti tako bujni, kod mene dva tri već su se posušili.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Meni je san da u mom vrtu tako raste nigella (ovdje je zovu love-in-the-mist), blago tebi |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Bože dragi,nigela me oduševi svaki puta kada ju vidim,tako mi je posebna
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Što reći osim - divotaaaaaa!!!
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Cvijeće je prekrasno, posebno se veselim onom koje se samo zasijava pa nas obraduje kad ga ugledamo posvuda... Na slici, iza u podnožju - je tvoj ili susjedin vrt? Jako je uredan, pa i njega pohvaljujem!
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Kamenjar, travnjak, kombinacija cvijeća u loncima, sve je prekrasno
Crnjuša - to sam godinama imala, pa nekako zaboravila, a jako mi se sviđa
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
prekrasan vrt
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 67> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |