moje biljčice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 150> |
Korisnik | ||
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
da baka imam preko 80 komada ruža, samo neke po par istih (Eden rose, Elfe, Baron Girod, Double deligt i Conncerto 94) te su mi najljepše. A kako planiram napraviti veliki vrt na jednoj zemlji koja je bila oranica ruža nikad dosta pa ih sad samo sadim. Hvala na pohvali ![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
|
bude sutra, treba se rascvasti Michelangelo, Bluneta i još neke
|
||
![]() |
||
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
|
HANA BRIŠI SI PP-aće !!!!!!
|
||
![]() |
||
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
|
ostala sam bez teksta, koliko prekrasnih ruža....ovo je kao u snu ne znam koja ljepša od koje
![]() |
||
![]() |
||
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
|
Hvala Hana. To znači da moram još nešto dodavati. Ja sam satvljala zreli eko stajnjak oko ruže
![]() |
||
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
||
![]() |
||
|
nekoliko novih i jedna već poznata
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
|
Isusek, Hana, kad dođem pogledati što ima novo u tvom vrtu, čini mi se da sam zapela negdje na net-u gdje se reklamiraju nove sorte ruža!
Stvarno su ti prekrasne! |
||
![]() |
||
|
jesam Tija!!!!!!!!
![]() |
||
![]() |
||
|
hvala Bromelia, od lila su Sisi i na ovoj strani Melody parfum. A kaj ću kad obožavam ruže, ostalo je samo pratnja ( a ima i pratnje skoro pa cijela vojska
![]() |
||
![]() |
||
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
|
ruže si ti prekrasno uzgojene vidi se po cvjetovima i lišću
|
||
![]() |
||
|
hvala Lika, ona prva je veća od moje šake, ispod se malo vidi moj dlan pa usporedi kolika je
|
||
![]() |
||
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
|
Hana - a kad su dani otvorenih vrata?!?
|
||
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
||
![]() |
||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
|
Majko mila, a sve jedna ljepša od druge
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
|
Vidim, vidim i ne mogu da vjerujem,pravi si znalac što se tiče ruža!!!Hoćemo još!!!!!!!!!
![]() |
||
![]() |
||
|
na proljeće prije nego prolistaju im dodam mineralno gnojivo za ruže a kad počnu cvasti onda bio granule od konjskog ili kravljeg gnoja i to je to
|
||
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
|
Samo se može reči prekrasno
|
||
život je more
|
||
![]() |
||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
hana blago ti se! o ovakvim ružama i broju ruža mogu samo sanjati. ruže su predivne
![]() |
||
![]() |
||
|
ja kupim one granule baš za ruže i svakoj malo, nikaj previše a cvatu skoro pa non-stop
|
||
![]() |
||
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
|
Majko mila koja divota ruže su ti prekrasne ne zna se koja je ljepša od koje,a vidi se da su ti zdrave tako su bujne i velike.Blago tebi kad ih imaš toliko!!!!
![]() |
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 150> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |