Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Bergenijino cvijeće
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Bergenijino cvijeće

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1718192021 67>
Korisnik
Poruka
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Status: Offline
Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2009 u 23:40
 Zid izgleda lijepo vjerojatno zbog tog kamena koji je stavio tvoj M.Clap

Po mom iskustvu ostići su jako osjetljivi, kod mene ih je šibao hladan zrak u Fužinama. Skoro i ja uginula od tog vjetraLOL Umlatio mi je i begoniju.

Moj ostić je direktno u zemlji i zamalčaren travom. I kad ga sruši on se digne i bude još ljepši. Ako si ga previše zaljevala pauziraj da se zemlja prosuši i korijen prodiše. Ili još bolje stavi ga u direkrno u vrt pa će ti se raspjevati od ljepote. Embarrassed

Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
fuksija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 750
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje fuksija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2009 u 23:44
Prekrasan ti je vrt.
Posebno mi se svidja onaj supljikavi kamen popunjen cuvarkucama.
pozdrav iz Norveske
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2009 u 16:03
Originalno poslano od člana smrcko smrcko napisao:

Po mom iskustvu ostići su jako osjetljivi, kod mene ih je šibao hladan zrak u Fužinama. Skoro i ja uginula od tog vjetraLOL Umlatio mi je i begoniju.

Možda sam pretjerala sa zalijevanjem! probat ću smanjiti...hvala smrcko!
Na vrh
domingo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 602
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje domingo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2009 u 17:06
Moram priznati da imaš jako profinjen ukus prema cvijeću....no i položaj izgleda više nego idealan.
Vjerujem da bi mnogi željeli imati takvu padinu s crvenom zemljomsmile160
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2009 u 17:23
Molim te, uvijek pronađi vremena za fotografiranje! Imaš prekrasno dvorište!
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2009 u 11:11
smile227 koja ptičja perspektivaaaaaa.......

Za sve ostalo- bez teksta   smile94
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
inaja View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje inaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2009 u 11:30
e pa i pticama treba zavidjeti mogu misliti koja su jata iznad i ja bi non stop gledala i uživala iz ove perspektive
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2009 u 13:45

Bergenija - prekrasno, uredno, skladno, jednostavno - savršeno. U stvari nemam prave riječi!

Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 16:25
Bok dragi moji!
Nadam se da uživate u ovim ljetnim vrućinama negdje u debeloj hladovini.
Triba ovo izdržat!Wacko
A tek naše cvijeće....................
S obzirom na ljetne temperature odlično se drži jer zalijevanje ne pomaže!
Sretna sam što mi je clematis napokon procvjetao.
Od Flavie sam doznala da imam  vrstu  :  Blue angel

Ljetnice - surfinije - za sada su zdrave (dokle će, bumo vidjeli.....)
crveno;

crveno-plava kombinacija:

crveno-bijela kombinacija:

šarena ili crveno-plavo-žuta kombinacija
Izvan dvorišta cvjeta cvijeće koje se samo zasije. Lanjske godine sam sijala nigelu, crnjiku, a ove godine je ima svugdje:

Turski karanfili u svim bojama:

Ovaj cvjetnjak još ne cvjeta.Wink
Tu sam zasadila SilveK-ino cvijeće. Trebalo bi biti cosmosa, djevojačkog oka, astri, cinija i stolisnika (mislim, barem). Hvala SilveK!Hug

I za kraj, delosperma. Njeni roza cvjetići cvatu cijelo ljeto:
Pozzzzzzzzz,smile75
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 17:30
sve je super a crveno-plavo-žuta kombinacija mi baš veselo izgleda Heart
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 17:51
Divno Bergenia.....prekrasno..smile39..posebno me se dojmio kamenjar i travica (nije bolja niti na stadionu Arsenala!!!)....ovi ostići....ja imam lila i bijele obične....i već dugo "slinim" za tim žlico-likim - osteospoon-ovima, a sad kad vidim da su kod tebe promijenili formu u obične...stvarno neznam šta da kažem.....smile79
Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 18:49
Ajme oni karanfili su ti divota toliko boja ,a mogu se misliti kako samo mirišu!!!!Tongue
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 18:59
sve je kod tebe za 5

smile120tako lijepo i sa stilom
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 23:08
Stvarno je sve za 5, turski karanfili su ti tako bujni, kod mene dva tri već su se posušili.
život je more
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 23:11

Meni je san da u mom vrtu tako raste nigella (ovdje je zovu love-in-the-mist), blago tebi Clap

Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2009 u 23:27
Bože dragi,nigela me oduševi svaki puta kada ju vidim,tako mi je posebna smile70 moja zasijana dugo nije davala znakove života i onda odjednom krenula,ali još je maća jako pa uživam u vašima Smile
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1503
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2009 u 06:49
Što reći osim - divotaaaaaa!!!
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2009 u 06:53
Cvijeće je prekrasno, posebno se veselim onom koje se samo zasijava pa nas obraduje kad ga ugledamo posvuda... Na slici, iza u podnožju -  je tvoj ili susjedin vrt? Jako je uredan, pa i njega pohvaljujem!

"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2009 u 08:51
Kamenjar, travnjak, kombinacija cvijeća u loncima, sve je prekrasno

Crnjuša - to sam godinama imala, pa nekako zaboravila, a jako mi se sviđa
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Svibanj 2009 u 09:19
prekrasan vrt
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1718192021 67>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.