kaca-moja salvetna.. |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4344454647 80> |
Korisnik | |
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kaća kako je ovaj rad lijep!!!
Dugo mi se nešto nije tako svidjelo kao ovaj rad!!!
To je neka "nova" tehnika ili...???
Dobro sam ja rekla da si ti skoro pa najveći kapacitet ovdje, samo si mi ponekad malo lijena....
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Prekrasno,lijepo si uskladila boje.
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
cure moje meni je tako vruce da mi se neda nista radit..evo jedan rad od prije par dana,slika je na drvetu
![]() detalj ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
iris
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
kako nježno i lijepo
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
neko bio vrijedan
![]() ![]() |
|
![]() |
|
drage frezija i sanjam
![]() ![]() |
|
![]() |
|
dori draga,hvala ti,drago mi je da ti se sviđaju radovi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Kaća, ovo ti je krasno!!!
|
|
![]() |
|
frezija ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 167 |
Tek sam jutros pregledala tvoje zadnje radove... kutijice su ti prekrasne al škrinjica.... zaljubila sam se u nju
![]() |
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Ma draga, neman riči koliko je to sve lipo. Odlično si uklopila motive, i rad je uredan, savršen ka i obično, uvik se oduševin.. ![]() Šta ti je ono između motiva, neke šljokice?
|
|
![]() |
|
anastazija
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
i ja sam sa plavom prilično na "vi" ali slika je prekrasna. škrinjice su san snova!
|
|
![]() |
|
saara i ja se svaki put odusevim sa tvojim, i ostalih cura, komentarima
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Vauuuuuuuuuuuuuuuuuu. Ja sam oduševljena. Pa ja tvoje radove najnovije nisam vidjela. Meni je ovo mrak. Ali škrinjice, škrinjice su vauuuuuuuuuuuuuuuuuu. Prekrasno. Ti stvarno imaš smisla i savršeno radiš
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
svaka čast za radove...prekrasno...tulipani oduševljavaju
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
hvala puno drage more i lula
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
U svakom od tvojih radova dirnula me je ta neka sentimentalna nota...mora da si romantična duša...Drugi su već sve rekli....mogu još samo reči slažem se.
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
a draga moja, škrinjice su tako jednostavne, lijepe, nježne...
![]() |
|
![]() |
|
da odgovorim na pitanja..
malena ovo sa tulipanima je kutija,to sam kupila cijeli set(razlicitih velicina su) od 7 kom,za samo 31kn,od tvrdog kartona su.. anđelka skrinjice sam kupila u splitu u jednom ducancicu tipa "sve po 8 kuna",samo sta one kostaju 19,to su ove manje,a velike sam kupila u jednoj samoposluzi.. lili u pravu si rizin papir je u pitanju,a sto se tice ove plave boje,ne da je ne volim,nego se jezim od nje,ali mi je slika toliko lijepa da sam ju morala isprintat,i eto nasla si je mjesto.. karmen kameja je salvetica,i nisam sigurna da je ima kod nas kupit.. ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4344454647 80> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |