Moj prvi vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 140141142143144 184> |
Korisnik | |
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Te slike prije i poslije se najviše bojim. Kad sam plijevila jedan dio, koji nije iz određenih razloga slikan
![]() ![]() ![]() ![]() U jednom dijelu cvijetnjaka sam ostavila biljku za koju sumnjam da je cvijet, tko zna što će nići iz te biljke. Možda na kraju balade bude višestruko ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
samo nemoj kao medo kad je jeo kruške...ova nije popišana ...ni ova ..i na kraju nije ostalo ništa... ![]() uslikaj prije i poslije |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Joj nadam se da išta bude od povrtaljki kako treba. Ovo mi je prva ozbiljna sjetva. Svaki savjet je dobrodošao. Teško je kad si početnik. Moram si zbaviti bilježnicu i zapisivati savjete, do iduće godine ću zaboraviti sve.
Bit će dobro , samo da kod plijevljenja potrefim otpad , a ne biljke koje sam sadila ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Smrcko vidim ja da kod tebe ima svega ono povrće ti je super,ima i kod mene što za plijeviti,ali je malo vruće pa se nadam kiši kao i ti!!!Grah ti lijepo napreduje bit će pucanja!!
![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam na podršci
![]() Treba mi još da nakon svega vrt propadne zbog suše, stvarno bi bila vesela. Danas me obradovala konstatacija sestre( na fizikalnoj ter.) da će biti kiše, zato što joj se kosa kovrdža. Valjda kad se povećava vlažnost zraka. Najavili su pad temperatura za 10 stupnjeva. Daj Bože,ovo je pretjeralo. Najgore mi je što za plijevljenje moram čekati da sunce oslabi da bi zaljevala, jer na suhoj zemlji se neda plijeviti. Ako bude kiša sutra bit će super. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ti si Smrcko neumorna, toliko energije i pazi na tlak, kod nas je jako vruće, more je 22 stupnja, kupaju se kao usred ljeta, a meni je najveći gušt oko 19 sati ići zaljevati, nije prevruće, a opet ima malo sunca. Uz tvoju volju i energiju bit će ovo prekrasan vrt.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Znaš šta je ...jedva čekam da obaviš pljevljenje i da onda napišeš šta si sve razmišljala dok si to radila...ono u stilu ma mogu ja to, samo još ovu travku...
Tvoji monolozi i tvoja razmišljanja su mi super!!!
|
|
![]() |
|
Sutra me čeka zaljevanje i plijevljenje. Moram si kakvu tabletu spida zbaviti, da stignem sve na vrijeme.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Šmrcko i ja se kod zalijevanja kao i Hana sjetim na tebe i TM. Svaka čast pod ovakvim uvjetima uspjeti održavati ovako bogati vrt! |
|
![]() |
|
Ma napočetku mi je djelovalo, sad nisam sigurna.Meni sunce strašno smeta, ukomira me. Jesi li li ti sama pržila ječam pa pravila kavu ili si pila kupovnu? Ja trenutno pijem nešto od Franka. Trebam skinut kilažu , ali nikako neće dolje, a ja stalno gladna. Treba mi ovo, ali na usta
![]() |
|
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
jesam i to dobro ----malo mi se na početku mutilo ali sad kad je niži pravo je lakše ga je podnijeti --samo vrućine ne podnosim jer tad mi se puno snizi ali -kad sam juče bila u vrtu -i to na jakom suncu sam radila super mi je bilo -i nisam puno osijetila promijene. Samo pij nemaš frke -ali nemoj naglo-može ti spasti puno ----
|
|
![]() |
|
Šta si stvarno skinula tlak ječmom?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Sine skine ti ga znaš kako samo ti pij i ja sam pila nekad pa ga nebi niko više podigo -------tlak
![]() |
|
![]() |
|
Evo pijem Niho kavu od ječma. Trebala mi godina dana da se naviknem na nju. Navodno skida tlak, a kad tlak spadne partija spavanja
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Šteta što si sama u toj kadi -
![]() |
|
![]() |
|
E moja Niho da vrućine, danas sam se 3 puta istuširala, a čini mi se bit će do spavanja i četvrti, najradije bi si ovako nešto stavila na sred kuće sa kockicama leda
![]() Drago mi je Hana, da bar malo olakšavam muku oko zaljevanja. Da tek vidiš mene kako pazim svaku kap prilikom presipanja iz kaca u kantice za zaljevanje. Ni afrikanci mi nisu ravni, kao da radim sa opasnim kiselinama ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
eh Smrcko vjeruješ ti meni ili ne ja se skoro svaki put sjetim tebe kad zaljevam vrt. Znam da ti je voda problem pa je zato svaka biljka još dragocjenija ( i onda mi je nekak lakše nosati kante po vrtu
![]() biljkice su ti super
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Kontesica mene čeka najgori dio posla ,a to je plijevljenje. Sad je faza kad se ne razlikuje cvijet i koriv. Povrće je išlo u redove, te se vidi što je povrće. Trebala sam i cvijeće u redove. A sad tko živ ,a tko mrtav nakon plijevljenja
![]() ![]() Gio jeste spirea , mal mi je mozak koji memorira pa nikad popamtiti. ![]() ![]() ![]() Proljeće baš mi je drago da si svratila ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Smrcko uživala sam čitajući tvoje monologe i gledajući biljčice... |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 140141142143144 184> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |