natine kućne čarolije :-) |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 96979899100 109> |
Korisnik | |
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
nije podloga, to je 2K nakon sveg rada...motiv je sa rižinog papira, pa pittorico i naposlijetku 2K, u koji sam utrljala bakreno sjenilo...ovdje se ne vidi baš najbolje, ali u stvarnosti dosta efektno djeluje... hvala na komplimentu, ![]() |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Nataša više me ne iznenađuješ. Sve mi je super. I ovaj zadnji rad je 5+
Reci kakva ti je to podloga na platnu -ispucani efekt. Kako si to radila?
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
hvala na pozitivnim kritikama za moj prvi eksperiment na platnu...kako more reče, voli gledati moje radove na das masi, a ja volim raditi radove na das masi, pa za početak ovoga dana, evo jedan rad na das masi koji sam sinoć završila...još nije polakiran, čekam da se sve dobro posuši, pa ću lakirati, ali to nije razlog da ga sada već ne pokažem...i, da, primjećujete da svi imaju zimske motive...malo me puca hladnoća po ovoj vrućini,pa mi nemojte zamjeriti
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
jako lijep rad na platnu
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
das masa ti ide odlično, uživam gledat tvoje radove. a i ovo što si napravila sa platnom je predivno!
![]() |
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
tasana, ovo je jaaaaaako romanticno. jes sigurna da si to ti radila? haha....salim se, predivno izgleda...
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
Prekrasno, pa tebi ženo ide svašta od ruke!
![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Das masu imam, volju imam, još samo da ulovim malo vremena i nadam se da ću biti bar upola uspješna kao ti...Prekrasno! Hvala što si nam napisala par uputa...olakšala si nam posao...Thanks! |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Meni je ovo baš krasno! Nato, mislim da ima još stvari za koje si stvorena, ne samo za Das masu...
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Jako, jako lijepo.
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
slika ti je bas lijepo ispala,pittorico prekrasan
![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
ovo je prekrasno, nebi nikad rekla da je prvi pokušaj. |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Lijepo je.
|
|
![]() |
|
moj prvi susret sa platnom...nije nešto, ali nije ni toliko loše...
no, i dalje priznajem da je das masa stvorena za mene i ja za nju... ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasno,bravooo
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Zadnji rad je mraaaak!!
|
|
![]() |
|
haha, tako je otprilike i kod nas...
|
|
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Prekrasno!
Ja sam rekla mm da ću mu zalijepit sličice na motor,rekao je da sam luda ![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Super!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 96979899100 109> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |