Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Duda-Lave -moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Duda-Lave -moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2425262728 133>
Korisnik
Poruka
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2009 u 21:54
Originalno poslano od člana dada28 dada28 napisao:

Vrt ti je prekrasan, toliko puno raznolikog cvijeća...Ti si na moru, koliko često zaljevaš cvijeće? Sve je tako bujno, zdravo, krasno...sigurno mu posvećuješ puno vremena. Super, bravo!
ove dane kad je ovako vruće svako veče kao i ljeti ,maestral koji svaki dan pirka (inače bi poumirali)i sunce su ti kombinacija za zaljevanje svaki dan..što kod mene traje pa MM poludi 
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2009 u 21:56
Originalno poslano od člana fuksija fuksija napisao:

Prekrasno Duda-Lave!
 hvala ti i ja moram priznati da mi je divno sjedit u vrtu 
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2009 u 22:12
Da stvarno je prekrasno. Imaš mnogo vrsta cvijećasmile141
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2009 u 09:22

Ajme raskoši!

Prosto se osjeća miris mora, lavande, pelina,užarenog kamena ( to su mirisi mog djetinjstva kad sam s kopna stizala vlakom na more, pa negdje kod Plase-Zlobina ,prvi pogled na Kvarner,kroz prozor vlaka počelo tako "morski" mirisati!).... gledajući svo ovo cvijeće, bilje, tako lijepo ukomponirano i složeno!Clap  

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2009 u 09:57
Originalno poslano od člana baka baka napisao:

Ajme raskoši!

Prosto se osjeća miris mora, lavande, pelina,užarenog kamena ( to su mirisi mog djetinjstva kad sam s kopna stizala vlakom na more, pa negdje kod Plase-Zlobina ,prvi pogled na Kvarner,kroz prozor vlaka počelo tako "morski" mirisati!).... gledajući svo ovo cvijeće, bilje, tako lijepo ukomponirano i složeno!Clap  

hvala baka..sad će nakon kadulje početi cvijetati smilje to jako volim taj miris..
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2009 u 10:35
Ono "malo šarenila" ti je famozno. Tvoja je đungla vjerovatno jedna od ljepših u mjestu. Ovo ću ljeto probati nagovoriti familiju da prošećemo do Murtera da se nagledamo ljepote!

Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2009 u 13:51
vodenike su se napokon malo razrasle i imaju cvijetiće
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2009 u 13:56
mirisna pelargonija ..ove godine je narasao krasan grm i pun je cvijetića
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2009 u 14:27
zabijeli li su cvijetići na puzavici
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2009 u 14:29
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2009 u 14:30
slika crvenog abutilona je još gora pa je nisam stavila
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2009 u 14:32
tu svega pomalo izlazi..
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2009 u 14:33
jedini amarilis preživjeli od puževa
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2009 u 14:37
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2009 u 14:39
i moji mali kaktusi počinju davati cvijetiće
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2009 u 14:41
ovo je moja mirišljava penjačica sitnih ružica,prekrasno se ove godine razrasla ali..dobila je uši po pupoljcima i ja kupila neki spre za to i uredno solovce skurila hrpu pupoljaka..poludila sam
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2009 u 14:43
ovo je nešto što imam prvi put ove godine..fino miriši vidim da ima puno potencionalnih grančica u pazušcima listova..ovo bi mogla Lantana znati što je navodno je dalmoško cvijeće..
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2009 u 14:47
evo je i ljubičastoj boji još jedna mala grančica iz nje je bijela
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2009 u 14:49
evo ove godine sam posadila lučice i ove šarenolisne djeteline..cvijetići su os ove obične tamniji i oni sad počinju cvasti a ova obična polako će ocvasti..jedna su pored druge
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2009 u 14:51
kozija krv cvate na sve strane punom parom
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2425262728 133>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.