Moj vrt u Norveskoj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4041424344 53> |
Korisnik | |
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Baš je sve lijepo. Prihrana puno znači za biljke, naravno da ne može iz ničega rasti. Šume se obnavljaju trulenjem hrpa lišća.
Baš ti je boja lišća lijepo ukombinirana sa stolarijom ![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
![]() Okolina, da malo vidite kako izgleda. ![]() Okolina ![]() Mala visnja i maline. Izmedju malina cu posaditi rasadu paradajza, feferona i krastavaca, kada jos malo otopli u lipnju. Korijenko, rado bih ti poslala malo kise. Stefkaja - tu ktaj bazena volim najvise sjediti; voda zubori, pticice pjevaju, nema nista ljepse. Lantana, i mene vrt opusta. Svako jutro cim se probudim, idem u vrt da vidim sta je procvjetalo. Gioiaa, Uzivam u svakom danu, jer mi se cini, samo sto dodje proljece, vec je i zima blizu. Bergenia, dosta prihrane se baci na travu i cijeli vrt svako proljece, zato je tako zelena. Kada nema dugo kise, zalijevamo cijeli vrt prskalicama. |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
![]() ![]() ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Koliko ljepote na ovim stranicama!
![]() Sve sređeno, zelena trava, k'o u raju ......
![]() Naši travnjaci i cvijeće vape za kišom, a vi se razbacujete, nije to fer!
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Javor me ocarao
![]() Uzivaj u svakom trenutku ![]() Kod mene je previse toplo,sve brzo precveta. |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Sve je prekrasno, ali javor me oduševio, mala kućica je super, sve je skladno, baš opuštajuće...
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
fuksija sve ti je super...jako lijepo..pogotovo onaj dio sa kućicom za ptice i bazenom
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Daj nam pošalji malo kiše, kod nas je toplo i zaljevamo svaki dan kao da je sedmi mjesec.
Ukrasna jabuka ti je predivna i lijepo je formirana
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
![]() Vinova loza, koja nikada ne uspije da sazri, jer je to kasna sorta iz nasih krajeva i wistarija, koja jos nije cvjetala, nazalost ![]() Ukrasna jabuka, iz malo blize perspektive da vidite njene prekrasne cvjetove. Stata sto vam ne mogu prenijeti i njen bozanstveni miris. ![]() Ukrasna jabuka, cijelo drvo. Jagoda, ja nemam problema jos sa zalijevanjem, jer kisa pada vec 2 dana, a i danas je oblacno. Smrcko, ja pogledala temperaturu, kod mene samo 10 stupnjeva, a i kisa samo sto nije pocela. ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Javor je krasan
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Prekrasan ti je ovaj dio vrta sa budućim bazenčičem i kućicom za ptičice,pravi kutak za uživanje...a to zelenilo...Baš ti zavidim jer sigurno nije tako vruće kao kod nas ovih dana.Zapravo proljeće je nestalo odnosno nije ga skoro ni bilo,a ono je najljepši dio godine.....Vidim po cvijeću da nije onako lijepo kao pred 2 tjedna.Moram svaki dan zalijevati a nešto i dva puta.Mislim da ti nemaš tih problema,zar ne?
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
![]() Jos jednom visnja u punom cvatu. ![]() Javor sa svojim prekrasnim liscem. ![]() Pocela je cvjetati japanska visnja. Hvala Smrcko na lijepim rijecima. ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() Mali bazen, koji je u fazi zavrsavanja. Okolo su paprati, perunike zute, hosta, irisi, lukovica hedychiuma, koja jos nije nikla. ![]() Caragana pocinje cvjetati. ![]() Moj najdrazi tulipan jos jednom. E, bas mi ja drago sto ste u tako velikom broju prosetali mojim vrtom. Dobro mi dosli ponovo! Baka, jos tu ima sredjivati, uvijek se nesto mijenja, preuredjuje, sadi se neko novo cvijece. Tija, zaspala sam, pa ne znam koliko su bodova osvojili. A, klima je zaista surova, kada bi barem ljeta malo duze trajala. Stefkaja, drago mi je da ti se svidja moj vrt. Bromelija, da znas da je pravi gust piti kavu u vrtu, gdje si okruzen pticicama i cvijecem. Gioiaa, Sve je lijepo, ali kratko traje i sve ide ubrzano. Trisa, hvala na lijepim rijecima. Hvala svima vama! Lijepo je druziti se sa vama. |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Što reći na svu tvoju ljepotu - jednostavno svaki put ostanem bez teksta od ljepote, pa kako ja inače puno pričam, baš je dobro da me ponekad ostaviš bez teksta.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
imas pravo proljece,i uzivat ces duze nego mi:)
ovde su temp.do 30 stepeni,i sve brzo precveta. Divan ti je vrt:))) |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
prekrasan vrt, divno cvijeće, voćke........preljepo uređeno i održavano.....odmah se vidi da si divna osoba....u tom vrtu bi bio gušt popiti kavu a vjerujem da uživaš........zasluženo je.........
![]() ![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
sve je jako lijepo...sviđa mi se tvoj vrt..
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Norway , koliko ono bodova su dobili? Čestitam, jeste da si "naše dijete" ali ipak tamo zarađuješ.
Rajski vrt je prekrasan s obzirom u kakvoj klimi se stvara mogu samo izreći pohvale i samo pohvale
|
|
![]() |
|
![]() Jos jedna slikica visokih tulipana, koji vec polako zavrsavaju cvjetanje. ![]() ![]() Ovo su 2 sljive, pune su cvjetova. Bit ce dobro, ako ostane barem pola od toga, pa da kuham pekmez. Baka, hvala ti mnogo na lijepim rijecima. Svi ti ljudi koji zive u zgradama, uvijek zastanu kada prolaze mojom ulicom i gledaju u moj mali kako ga ja zovem rajski vrt. |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4041424344 53> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |