Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj lijepi vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj lijepi vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 15>
Korisnik
Poruka
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2009 u 21:07
Blago tebi na lotusu, ja sam ih baš danas tražila na tržnici, svi su mi rekli da im to nije išlo pa više ne uzgajaju. Ali našla bum ga ja, krećem u potragu po vrtnim centrimaTongue
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
fuksija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 750
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje fuksija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2009 u 21:13
Prekrasno izgleda taj lotus. Nisam ga prije nikada vidjela.
Zanimljiv cvijet, jos ako cvjeta cijele godine,super.
pozdrav iz Norveske
Na vrh
domingo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 602
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje domingo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2009 u 16:46
Kako čitam forumašice.....cvijeta cijelo ljeto. Problemi nastaju preko zime.....
Kako mu udovoljiti?
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2009 u 09:36
Clemantisi su prekrasni, i roza i ljubičasto/plavi. A ruža! Pa prvo sam išla računati koliko ima 1990 do danas pa još "davno" razveden!LOL Bapska posla!WinkLOL

A lotus ili kako se već zove je doista prekrasna, efektna biljka! I bojom i oblikom. Thumbs%20Up

Jedino me zbunio narodni naziv. Očito narod sve šiljate biljke zove - svekrvin jezik!LOLWacko
Jer ja imam u sobi ono šiljato mesnato zeleno sa žutim rubom, (kaktus/sukulent (Confusedneznalica) a i to zovu svekrvin jezik!Big%20smile 
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2009 u 12:46
mene nije bilo do tebe neko vrijeme a kad sad imam šta gledati- sve ti je odreda prekrasnoSmile
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2009 u 14:16

cvijeće je stvarno prekrasno....a ja mislila da sam samo ja luda za cvijećem

smile57dali se još mogu nabavit batate, a  ima kod tebe još puno interesantnog cvijeća
Na vrh
domingo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje domingo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2009 u 16:00
Bromelija a koliko bi željela sadnica batata......nisu moje ali ako si blizu Osijeka, navrati na glavnu tržnicu

Mamaa.....kupio sam opet nešto a danas dobio i katalog cvijeća za Ameriku, možda otvorim novu temu....
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2009 u 16:39

nisam blizu Grubišno polje.......čula sam za batate  da su zdravi i fini, a i lijep ukras navodno list           smile50       pa bih probala posadit......samo nekoliko
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2009 u 00:55
Ja sam danas posadila par komada kupovnog batata, mali eksperiment.Wink
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
domingo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje domingo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2009 u 17:37
Smrcko.....od kupovnih gomolja nečeš ništa dobiti bar su meni tako objasnili.
Batat je višegodišnja biljka u tropima (iz roda slakova) a kod nas je ljetnica jer ne podnosi mraz.
Navodno neki kažu da lijepo izgleda kao ukrasna biljka....sadi se ili zauzima prostor oko 60x60.
Preko zime se može održati negdje do sijećnja ali uz visoke temperature i vlažnost.
Trebala bi upaliti pečnicu na 32 stupnja i čekati da krenu klice kako bi ga imala opet na proljećeWink
Na vrh
domingo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje domingo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2009 u 17:38

procvijetali jasmin
Na vrh
domingo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje domingo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2009 u 17:43

Mlade sadnice amaranthe tricolore
Na vrh
domingo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje domingo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2009 u 17:45

kivi kojem se osušila djevojka(što sad s njim učiniti?)
Na vrh
domingo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje domingo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2009 u 17:47

Kadulja u punom cvatu.....ove godine mi se ćini da su cvijetovi plaviji u odnosu na prošlu god.
Na vrh
domingo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje domingo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2009 u 17:50
U pozadini se nalazi Igorov vrt a ono obrađeno su posađene ruže, gailardije, rudbekie, šeboji, neke roza trubice, ricinusi, nešto malih suncokreta i ruža puzačica......pa će vremenom biti još slikica.
Na vrh
domingo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje domingo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2009 u 17:54

Helliotropy sam si morao kupiti a dijasciju sam dobio.
Malo se vidi i dio moje kuće - namještaj s ladicama, slike, polica koji sam si sam napravio.......još fale vitraji a na ormariću su orhideje.
Na vrh
domingo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje domingo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2009 u 17:57

i za kraj ruža u punom cvatu.....iza se vidi lonicera
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2009 u 21:18
Domingo, super slikice, ali ruža je stvarno prekrasna ovako mnogocvjetana.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2009 u 21:30

koliko prekrasnog cvijeća, dali nam možeš pokazati- uslikati naravno kako izgledaju ti batati koje prodaješ.........jer ih nikad nisam vidjela

smile143
Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 841
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2009 u 21:38
Krasno!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 89101112 15>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.