Moj kamenjar i vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6061626364 70> |
Korisnik | |
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
I ja se veselim Tija tom danu. Nadam se da nije daleko
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Jednog dana. Upoznat ću tebe i prošetati ću ovim krasnim velikim vrtom. Radujem se tome danu.
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Samo snimaj Hoya
![]() ![]() Hvala bako, navratite opet, za vikend stavljam nove slike.
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Snimam, je l' se ono armeria odnosi na bijeli ili lila cvijet?
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opet slke koje nisam vidjela. Ma Horti mogu jedino |
|
![]() |
|
Bergenia, ti vjerovatno misliš na lychnis coronariu, ima o njoj tema negdje na forumu. Ova na slici je Lychnis viscaria. Ima još alpina, chalcedonica, arkwrightii...
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Još jednom sve pohvale!
gledam tvoje sličice i čitam lychnis, ali mi ne sliči cvijetu kojeg ja tako zovem. Ovaj tvoj je puuuno ljepši! Vjerojatno ih ima više vrsta!
|
|
![]() |
|
A tako znači Kontesa, slike se gledaju na poslu
![]() Vidiš posla se treba uhvatit, ovako ko ja. Pogodi gdje sam
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ma to ti meni namjerno stavljaš slike pakujaca ovako u redu..pa nek se ja patim i neka mi se čude na poslu zakaj imam tako bedastu facu i piljim u monitor
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
he,he,bice mi drago da prepoznam:)))
svracam cesto al nemam uvek vremena za komentare,i sad sam svratila na brzake ![]() |
|
![]() |
|
Hvala ti Gio, drago mi je da ti se sviđa
![]() ![]() Otoče jedna meni dosad nepoznata vrsta ( paulownia ) došla mi je od tebe na upoznavanje. Nema razloga da i tebi nepoznate ne stignu na otok, samo mi daj smjernice ( što i kuda )
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Horti, prekrasno je kod tebe, i uvijek se radujem kad u nekom vrtu pronađem neku novu nepoznatu biljčicu, a kod tebe ih ima više
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
sad sam ikoristila malo slobodnog vremena da na miru ispregledam ovu tvoju lepotu
![]() ![]() Aster alpinus presladak,a svidja mi se i ono zuto pored njega ![]() O Campanuli da ne pricam,predivna,kao i ljubicasti Lupinus,i Geranium!Sve u svemu imas divan vrt ![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
hvala Horti unaprijed....idem sad da si zapišem jer ću inaće zaboraviti da sam žicala
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
I moj je favorit aster. Posijala sam ove godine i sad čekam, a smrcko mi je dala gotovu sadnicu. Gledam ih u susjedstvu i divim se. sad ću ih valjda imati i ja.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Naravno Iris, samo me podsjeti i pošalji adresu
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
svašta tu ima i divno izgleda
![]() mogu li ja žicžic bijele karanfiliće na jesen...ili par biljkica ili sjeme
|
|
![]() |
|
Hvala vam cure puno, jako me vesele vaše posjete i komentari.
Mamaa nije ono lunarija, drugačiji ima list i trajnica je. Ali sličnosti ima, slažem se. Morat ću s njom "na prepoznavanje".
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Horti sve je prekrasno, toliko lijepog cvijeća
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6061626364 70> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |