Moje polje/suma/jezera |
Odgovori | Stranica <1 345 |
Korisnik | |
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zvrk ti si srecna zena,i drago mi je sto si sa nama ,bar na tren mogu uzivati u ovoj divoti,i vec sam rekla da je to moj san-u takvoj lepoti grad mi ne bi nedostajao nimalo
|
|
Sponzorirani linkovi | |
zvrk
Odrastao grm Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U setnji sumom primjetili smo u jezeru puno punoglavaca, sve se crni od njih
Staro drvo u sumi
Na vrhu komposta - grass snake http://www.bbc.co.uk/nature/wildfacts/factfiles/278.shtml
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šetnja šumom bila je baš zgodna, svašta ste tamo vidjeli, pa smo vidjeli i mi s vama.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
zvrk
Odrastao grm Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kat.rea
Cvjetni guru Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasno , pravi užitak, prostrano, ima mjesta za sve i biljke i životinje.
Konji na žutoj livadi su , pogotovo onaj u trku kojemu se griva vijori.....
|
|
zvrk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Konji su i dalje u tom polju, a zuti cvijet (buttercup) pomalo raste .
|
|
inaja
Odrastao grm Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pa kako si smjela prići ovako blizu da uslikaš zmiju joooj ja bi umrla od straha
|
|
zvrk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ova zmija nije otrovna. Vise se ona mene prepala nego ja nje, odmah je pobjegla nakon sto sam je uslikala.
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svega ima u tvom vrtu i biljaka i životinja. Onaj divlji luk i kod nas raste i gdje se nastani jako ga je teško iskorijeniti, ali ga je interesantno vidjeti.
|
|
život je more
|
|
zvrk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bas smo prije neki dan bili u parku/sumi (Hole park, stavila sam slike na moj grad u slikama) gdje su sume doslovne prekrivene u divljem luku.
Nesto predivno za vidjeti. Nama ne smeta ovo vidjeti u nasem polju zato sto imamo prostora.
|
|
zvrk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Perla
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ove fotografije obitelji gusaka su vrlo romantične i podsjećaju na fotke iz knjiga. Meni su pričinile užitak, a kako li tek vama čini ugodu promatrati male guščice kako odrastaju!
|
|
KARMEN
Odrastao grm Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zvrk ja sam uskraćena ovih ushićenja. Naime zar je moguće da ja jedina ne vidim niti jednu sliku. I ja bi gledala guske, konje, šparoge i sve te tvoje divote
|
|
pozvana
Već proklijao Pridružen: 13 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 221 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno Zvrkice....
Osim, jaaaaaako se bojim zmija. |
|
Kad bismo se potrudili da budemo onakvi kakvi bi trebalo da jesmo, manje bi nas stajalo truda da se predstavljamo drugacijima nego sto jesmo (La Rochefoucauld)
|
|
zvrk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zvrk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
stefkaja
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivno..nemam druge riječi za ovu ljepotu
|
|
Odgovori | Stranica <1 345 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |