Mikicin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 10> |
Korisnik | |
Mikica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ma sve je super kada imaš nekoga kao moja prijateljica koja mi pomaže raditi i kada imam vas koji me hvalite,ma šta mi treba više
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Hortenzije su ti mrak! Koje velike loptice? Bravisima. A nije niti kaktus za bacit!
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Mikice predivna ti je boja hortenzije. I onaj dio ste lijepo uredili. Koliko sad biljaka možeš saditi!!!!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
mikica predivno cvijece...samo tako nastavi...
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
mikica krasno je cvjeće i kao sto je smrcko rekla svi imate kaktus krasnog cvjeta
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ove tvoje plave hortenzije su jako lijepe. Viđala sam plave hortenzije, ali nisu imale tako lijepu plavu boju, bile su zapravo šarene, malo plave, malo roza, te mi se ne sviđaju |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Svi imamo kaktus krasnog cvjeta
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ajme Mikice prekrasno je. Volim roza hortenzije, ali i ove plave su prekrasne.
Cvijet kaktusa je jedinstven, da imam ga i ja, baš imaš sreće što si ga ulovila, jer sutra je gotov, no zbilja je poseban.
Ovaj novi vrtić biti će baš osvježenje.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Mikica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
cvijeće je super oduševila me hortenzija imam dvije roza- čime si zalila da poplavi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
baš si bila vrijedna.....super si to raščistila
a cvijetići su baš lijepi
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Kad pomislim da sam trebala biti na ovom forumu prije 40- 46 godina
![]() ![]() Al' tada smo se bavili povrtlarstvom!
![]() Prekrasno to ti sređuješ skupa s TM. A cvijeće ti je divno! Opet bih samu sebe
![]() Kažeš zalila hortenziju djelomice s bojom a kojom?
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
mikica cvjeće je prekrasno
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ma nekada se to dešava, ponovo kopiraj link i ponovo stavi sliku. Sa edit možeš popraviti. Nema ti slike hortenzije.
Za cvijeće ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Ne znam šta se desilo ali mi je pobrkalo slike i na zadnjoj sam dobila crveni križić umjesto slike?!
|
|
![]() |
|
Evo dugo nisam pokazivala svoje cvijeće pa evo da se malo pohvalim
gazanije
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Svaka čast Mikice za otoliki trud-------a sama sam takva idem na naš stari grad i on se pomalo obrušava -taj neki čudni kamen mi prikupimo i nešto smišljamo kako da sebi uredimo po dvorištu -vrtu
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Veliki pljesak za vrijedne Mikičine ruke!
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 10> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |