Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 203> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Draga moja još kad pridodaš nihine poklončiće, odmah će se adaptirati kod tebe moraju kad imaju toliko veliku porodicu.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Sve se ljepo šareni!!! Prekrasno!!!!
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Kad već imam slika da nastavimo
Nova kampanela-fuksija
![]() ![]() Barbaroža-štriga
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ja sa ružama imam uvijek peh, pepelnicu uspijem nekako zaustaviti ali hrđa pa to je užas i špricam u samom početku ali badava. Ove sam godine nabavila jedno drugo sredstvo, nije baš ni malo koštalo, špricala sam već dva puta i ništa
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Kao i uvijek prekrasni. Imaš veliki prostor za urediti.
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Pa malo ruža
![]() Ne znam kako se zove ali kod Hoye sam vidjela takvu Bonaza
![]() Za ovu znam da je Ingrid Bergman
|
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
pitam majku šta ona radi pa vam javim
|
|
![]() |
|
Super da vam se sviđa moj vrt to je i poticaj da bude još ljepši. I lani je bilo sve lijepo dok nisam bila član foruma međutim ove godine se stvarno više trudim i dobro da stavljamo slike svojih vrtova jer tu se pokupi toliko dobrih ideja i savjeta a i novih stanovnika. Ako ove moje slike budu dale bilo kakvu ideju bilo kome na forumu moj se je trud isplatio.
Stižu:
Ovo je jedna gredica sa udrobljenim svim i svačim:
Od napred: roza trubice(zaboravila ime, moram pročitat), tulipani ocvali -sad sam između njih stavila kadifice ali su još malene, gazanije, djevojačko oko, ukrasni luk, sedum,
Sredina: mini narančasta georgina, pakujci, turski garofuli
Iza: echinacea purpurea, liatrisi bijeli i lila, kokotići, jesenska anemona-roza i ruža penjačica
![]() Evo pojedinačno što sad cvate:
turski garofuli
![]() ukrasni luk
![]() pakujci
![]() ![]() roza trubice
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
korjenko sve ti je prekrasno
|
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
e pa izgleda da ste tim iz snova jer slike su dokaz za to
|
|
![]() |
|
Zaboravila napisati što sam posadila. Tisa, bijela hortenzija-puna pupoljaka, iza calistemona ne vidi se božikovina- formirala sam ju ko stablašicu i sad oblikujem kuglu, campanule- šire se ko lude, begonije, tri erike-ostale od lani i mini georgine-slike sam već stavila negdje na prijašnjim stranicama |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Nasmijala si me sa nazivom opuncija - lopatari!
![]() Žao
![]() Vidim da si nabavila lavandu sa nazubljenim listovima. Htjela bih te upozoriti da ne podnosi baš niske temperature jer je meni ove zime se sledila. Nabavila sam je prilikom jednog posjeta Lošinju. No, vjerujem da je kod tebe toplije nego kod mene.
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Pa vidim po Pedru kako mu je loše kod tebe -nebi bio onoliki
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
obožavam proljeće i ljeto baš zbpg ovakvih slika
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Pa dobro se slažemo po tom pitanju i nema zabušavanja, svatko zna svoj posao i nema mješanja jedan u drugog.
Ja i MM naprimjer nemamo pojma o vinovoj lozi o vinogradu o pčelama. To sve radi moj tata, jednom kad on nebude mogao toga više neće biti zato ja u tome maksimalno uživam.
|
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Koliko ljepotica, pakujci i campanule na prvom mjestu
|
|
![]() |
|
Draga moja ništa bez timskog rada - ja, moj muž i moj tata - kad se vrijedne ruke slože sve se može !!!
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Vrtić na ulazu ispod stepenica
![]() Barbarože lanjske
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
I još par slika od iza kuće, tamo ja najviše volim boraviti
![]() U ovom malom vrtiću imam isto svega podrobljenoga: bergenije, šareni sedum od cvetlin ili od Lily (skleroza), niču Tonijeve kane, bijeli oleander,
iglica, bit će lijepo kad sve bude cvalo
![]() Skimmia - zaboravila sam ju slikat dok je bila u cvatu- nakon par godina škicanja konačno sam ju kupila
![]() Stolić-gljivić uz ljuljačku i žuta margareta u vazi da ne bude sve zeleno
![]() Pogled sa ljuljačke na šternu, tu mi popodne ispijamo kafjeta ispod brajde od malvazije. Vidi se i velika smokva uz šternu, piješ kavu i bereš smokve (naravno ki jih voli
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |