kat.rea nudi-traži |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234> |
Korisnik | |
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
....kat.rea, ako ti nije problem nositi na Bundek, moglo bi malo alisuma, ako me puste u avion sa biljem, nadam se da hoće.....MM se sa autom vraća u četvrtak doma, a to je rano.....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
sad ja skrećem s tebe...sorry
htjela sam pitati manči jel ima još koji mali ružmarinčić? |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
a to imam i ja ali nisam znala da se tak zove!!
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Da u subotu.
Alisum
![]() sitni bijeli cvjetići, miriši na med...
|
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Hoćeš li doći u subotu na Floru??
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Manči može ružmarin. Alisumi su ljetnice koje se same rasijavaju, pa više nemaš brige sa sijanjem, nego prorjeđivanjem.
|
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Ja bih zvjezdana, baš tražim nešto za jesen. Ako imaš.
|
|
![]() |
|
....zainteresirana sam za alisum, da li je trajnica tvoj? ...doću na Floru u Zg.... ...da li te još uvijek zanima ružmarin sa otoka?? |
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
kaj je alisum? može slika! ja dolazim na flora art!
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
Imam alisuma k`o u priči, već cvjetaju, pa bih molila zainteresirane pogotovo koji dolaze na Flora art da se jave.
|
|
![]() |
|
Tajčice smokva je udomljena, ali moram ići u vinograd, pa ako bude sreće....... Melise ima. Pošalji adresu na pp.
|
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
ovaj zvjezdan je prekrasan, jel on može u teglu ili mora u vrt? |
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
tajčica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 385 |
ima jedna smokva i melisa za mene? |
|
![]() |
|
Curke pošaljite adrese, smokva je počela tjerati listiće, a melise ima ......
|
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
Ima li koja melisa viška za mene? |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
kat.rea,jel udomljena smokva?
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Domingo, nemam pojma kako se ona zapravo zove. Mjesečarke se uglavnom zovu voćke koje rode dva puta ( ili više). A mislim da sam na forumu čitala o njima i pod nazivom petrovke.
|
|
![]() |
|
Mamaa, melise ko u priči, kada ju jednom posadiš više je se ne možeš riješiti. Ako nisi pošalji adresu.
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Kat rea ako netko nije udomio melisu, ja bi
![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
Antune pošalji adresu na pp.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |