Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 203> |
Korisnik | |
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Korijenko moram ti se pohvaliti imam i ja ovaj plavi cvjetić, dala mi ga jedna lijepa Hoja. Samo ako mi se primi bit će sladoled fešta
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
I naravno - panoramik, ovaj put iza kuće
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Bravo Korijenko, sve ti je lijepo, campanule, kuš, ograda od ruža, a ovi zadnji kaktusi baš su praviu
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Te kuće su prava stvar, godine im ne mogu ništa. Hlad ljeti, zimi tople i dišu
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Uživancija je gledati na slikama, a kako je tek šetati hacijendom.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ti lila zvončići su ispred kuće, već su se počeli širiti po ulaznim stepenicama, ovo iza kuće mi je malo vrta: tikve, pomidori, kumari...
a bočno od kuće prema šumi tamo su livade,voćke, pčelinjak, kamenjari, ljuljačka, šterna, isto gredice sa povrćem: fažol, luk, poriluk, salata, blitva......... jednom rječju moje carstvo.
|
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Korjenko tek sam večeras otkrila tvoju hacijendu.Letimično sam pogledala ča sve imaš i zaključila da je sve super.Ove kampanule oko škaline su za deset,morat ću te malo ožicati,jer baš nemam sreće s njima.Kamenjar je odličan a naročito onaj prirodni...Dakle sve pohvale...Osim toga pročitala sam da ti je bio rođendan,pa ti ga čestitam i želim sve najbolje sa zakašnjenjem,ali dobre želje su uvijek dobrodošle,zar ne?
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
ja bi baš voljela biti iza tvoje kuće divno je
|
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Korijenko, prekrasan ti je hibiscus. Vidi se da tvoj muz ima dobar izbor.
Zelim ti i ja sve najbolje povodom rodjendana i da ti se ostvare sve zelje. A, ono cvijece na stepenistu je fenomenalno. ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
sve je lijepo a panorama wow
![]() |
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
e carice draga kad sve to stigneš uraditi
|
|
![]() |
|
Hvala, hvala, hvala ....
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
jesu li iza kuće i ovi prekrasni zvončići
|
|
![]() |
|
Sad sam prošetala u par vaših vrtova sa prekrasnim ružama, I moje su sa već rascvale evo par slika od prošlog tjedna. Ovu smo penjačicu posadile zajedno ja i susjeda da nam nije gola žičana ograda
![]() ![]() Danas je već druga situacija, sva je rascvjetana
Ova žuta mi je uvijek bolesna, prva dobije hrđu i onda zarazi ostale
![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasne su ruže korjenko
|
|
![]() |
|
Cure hvala na pohvalama, sviđaju vam se kampanule, trebalo mi je par godina da dobijem ovako starinsko-romantičan ulaz.
Morat ćemo ubrzo renovirati stepenice jer je sve ispod njih zemlja i na nju položeni kameni blokovi sve iz jednog komada, napravljene su pred cca 120 godina kako nam je nekad pričala nona, kuća ima puno više godina, jer je u početku bila prizemnica kako bismo mi rekli podzemuljka
|
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Dobro mi se drže ovi lopatari po vrhovoma imaju već pupove za mlade
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
S ruzama imam isti problem
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Kuš mi je ove godine posebno bujan i lijep
![]() Iza je bačva sa kanama
![]() U kombinaciji sa lavandom
![]() Nešto bijelo, svugdje ga ima po zidovima, malo sam ga premjestila u kamenjar
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Prekrasno ti je sve - e, tako da znaš. I baš se vidi da voliš vrt i da si rado tamo i baš ... super!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |