Vrt iz Samobora |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 24> |
Korisnik | |
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dunjarica je super s ovako padajućim granama, da li je to posebna vrsta ili se tako uzgoji, ja imam onu puzajuću.
Lupinusi su stvarno ogromni i prekrasni, mislim da kod mene nikad neće biti takvi, suha im je zemlja bez obzira na zaljevanje. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Lantana, ovo stabalce dunjarice sam u kupila takvo. Bilo je ovo, ali ono je imalo više stršeće grančice, a drugo je bilo baš padajuće.
Lupinusi su stvarno visoki, izgleda je sjena ipak u pitanju. Ovo su prvi tek procvali pa ću pratiti jeli će biti lijepi kao mamini. Oni su me očarali! ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Dunjarica je atraktivna, ruže lijepe, ma sve je lijepo, ali cvijet rododendrona je prekrasan!
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
A koja je ovo biljka i cvate li cijelu godinu? Umalo sam kupila nešto slično, ali nisam znala što je.
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
dunjarica je super a ovo nemam pojma kak se zove ali ne cvate cijelu godinu barem meni nije ali barem ima šareno lišće
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
E sad mi krivo što neuze. Bilo je to podavno u Konzumu za 10kn.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
To je weigela šatiranog lista. Cvjeta sada. Kasnije se može obrezati, pa još jednom i cvjeta ali puno slabijeg intenziteta. Ja baš danas uzela reznice crvenkaste da vidim što će biti od njih. A kasnije ću ponoviti tj. kad vidim kako su ovi uspjeli. Ove šatirane ću nakon cvatnje piknuti. ![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Sam ti pikaj wiegelu, stvarno je prekrasna. I ono što ne znaš kaj je, što si i meni donjela mi se je primilo, tak je bilo poovehnuto da nisam mislila da bude, a stvarno se oporavilo i super napreduje.
![]() |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
O da naravno!!!
Ali, bum ja počela i slati reznice, pa da vidimo kak to ide i drugima. ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
grančica ove wiegele je kod mene od lani i cvjetala je ove godine. Mladice tritome isto su andreine i cvatu upravo sada , sve tri, cvate i digitalis, ploksić, ma nemam pojma pol andreinog vrta preselio se i cvjeta u Rijeci.
Što je to kap u moru prema onome što ovdje vidim, od ljepote stvarno zastaje dah.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Zaustavite dah i kreću moje slikice opet...
![]() Moj vrt promijenio izgled... to izgleda ovako iz daljine ![]() Vajgela dobila društvo. Netko mi spomenuo da je ova ljepotica vrsta campanule ![]() ![]() ![]() ![]() Rodendron u punom cvijetu, a i mak se odlučio pokazati ![]() ![]() Perunike ![]() ![]() ![]() Antune, vidi me!!! ![]() ![]() ![]() Čini mi se da sljez niče! Ispravite me ako je korov! ![]() ![]() I nešto crvenih tonova! ![]() |
|
![]() |
|
Tegla dobila novo mjesto, marelica skraćena, pa...
![]() Lantana, clematis i ruža penjačica ![]() To ovako izgleda sa druge strane ![]() Iako stara ruža, bori se da ostane najljepša... ![]() ![]() Kurika u cvatu ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Uživala sam šetajući tvojim vrtom. Imaš predivno cvijeće.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Moja Andrea, stvarno sam zaustavila dah dok sam gledala. Predivno je sve, šarenilo boja u punoj raskoši
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
vrlo lijepo..pa kako ti lantana već cvate a moja ne..čudo jedno..perunike siu strašne
|
|
![]() |
|
Tek se sada vidi prava raskoš tvoga vrta.
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
tajčica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 385 |
![]() ja ću se naravno predbilježiti za pelcer ruže na jesen i to one crvene penjačice
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Sve je divno, nemože se ništa izdvojiti, ma možda jedino vejgela, baš je posebna
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
antun007 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
Rezerviraj mi perunike 2,4 I 5 i šalji odma kad ocvatu,adresu imaš?Sve drugo je
![]() |
|
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 24> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |