Mamin grunt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 38> |
Korisnik | |
tajčica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 385 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
na kraju ispada da tim puževima niej ni tako loše, još i pivu na kraju dobiju!!!!!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ma kad se mali monstrumi napiju onda ih
![]() ![]() ![]() Zamislite najsporija životinja opjevana u poslovicama, a toliko zlo ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Samo svratila da vidim ima li koja nova biljka koju nisam vidjela ----ženo daj bar te puževe slikaj-a cvijeća imaš vagon a ništa ne stavljaš
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Di si Mamita nestala?
![]() Možda ti ovo može pomoći. Ja ću pokušati. ![]() <>http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=3325&PID=215591#215591 |
|
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
oprostite na odsutnosti- gužva, posao, fuš, novi projekti, dječica i vrt- priznajem malo previše
![]() ![]() ![]() ![]() Puževa ima ko u priči al ja svaki dan uredno sadim nove flance- skužila sam da se ipak zasite nakon nekog vremena
![]() bako- puževi obožavaju pivo- zato ga teba pstaviti što dalje od vrta, jer ih privlači ko krijesnice svjetlo.
Smrcko- hvala no probala sam već i mogu ti reči da sam tad prvi put vidjela koliko su proždrljivi- obožavaju jesti brašno i papar- ali probaj imati češ jedinstvenu priliku promatrati kako puževi jedu i kolika su im usta zapravo
![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Pa vidimo da je borba s puževima u tijeku, ali bakrotirat ćeš kupujući im pivu.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
morala sam posegnuti za onim kemijski nabrijanim granulama-ovo je rezultat
![]() ![]() Sutra moram u špricanje otopinom koprive- biljke su mi sve napadnute-rotkvica, goruščica, peršin- mravi i ispškan list
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Iako spiškanog lista rotkvica je jakoo fina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
cvijeće mi je malecko i ni mic na vtnim gredicama
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() krastavci- isto stagniraju
![]() i vidjeh da sam propustila prvi cvijetak dragoljuba
![]() kad bi znala kaj sam tu posadila bilo bi dobro
![]() |
|
|
|
![]() |
|
i prvi slatki plodovi
veliki
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
šecerac kojeg je saio moj sin
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() još ricinusa
![]() |
|
|
|
![]() |
|
i zamalo prošla pored, kad mi za oko zapelo crvenilo
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ej ima ovdje lijepog svega. A de mi reci te ukrasne tikvice da li ih koristiš u prehrani jer mi ih koristimo -kad su mlade . I ja sam ih posijala i opet se pripremaju za jesti ---ali ostale koje ostanu izdube se osuše i postaju ukrasne košarice-koje se mogu koristiti kao vaznice za cvijeće
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Pa što bi ti htjela? Sve ti nešto "sporo" napreduje !? Pa ne mogu biljke biti brze kao ti !!!!!
Sve ti je super samo su ti malo puževi brzi (baš sam zločesta).
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Baš sam danas se sjetila tebe i puževa. Slušala kak negdje u Istri (bilo na TV) ljudi uzgajaju puževe za prodaju.
![]() Pusa maminoj pomoći! ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Mama poljoprivreda, ribizli, jagode, sve kod tebe uspjeva, pa naravno da moraju i puževi,
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Mama već ima gotovo uzgoilište , a buni se
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
haha pa bi ja jedini j eproblem što ovi puževi nisu jestivi
![]() ![]() ![]() niho i ja pripremam sve tikvice na hrpu različitih načina- a šta ostane ide za ukras
![]() Da se pohvalim danas sam vidjela 2 cvjetiča na tikvicama
![]() ![]() ![]() - istina je da su puževi brzi gonzalezi
![]() ![]() ![]() - također sve uspjeva- samo treba netko i da sadi, pljevi i sl- a ja u zadnje vrijeme štrajkam- dok sve zalijem ode mi 2 sata
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ok za tikvice onda ćeš ih se najesti kod mene, Ja sam danas bila u vrtu i začudila sam se svojoj ljepoti šta svega ima kod mene------------samo su baje po krompiru ....kriminalne -ali sam ih počela kupati sa 1 sprejem
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
uvek neke napasti,ili krtice,ili puzevi itd.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2122232425 38> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |