Chat - Brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6566676869 113> |
Korisnik | ||
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
da na decoupage mislim, može ponude ako netko ima
|
||
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
nato najbolje da vidis sto ti se sviđa,i javis se vlasnici rada na pp,mozda upravo taj rad nije prodan ili poklonjen,pa se dogovorite..
|
||
![]() |
||
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
|
Slažem se s Kaćom... Najbolje da malo pogledaš po galerijama cura, vidiš ako ti se nešto sviđa pa vidiš je li to prodano, poklonjeno ili u "opticaju" ili bi ti možda (tj. sigurno) netko napravio nešto slično... Svatko ima svoj stil i prefrira pojedinu tehniku ili podlogu - netko više voli drvo, netko staklo itd.
|
||
![]() |
||
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
|
orca, vrati nam se...otkljucaj nam svoju galeriju...nedostajes nam...vec...
|
||
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
||
![]() |
||
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
|
Fakat...ova cijela stranica je zahvala Orci na njenom dobročinstvu...Zašto smo bili grubi prema njoj....a ona prema nama tako dobra. Eh, pameti...gdje si?
![]() ![]() |
||
![]() |
||
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
|
orca, vrati se...nedaj se moliti, imaš puno dobrih prijatelja ovdje koji su spremni sa tobom podijeliti tvoje krativne trenutke...
|
||
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
||
![]() |
||
orca ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 207 |
|
već sam rekla sve šta sam imala...kad ti netko pokvari uživanciju ti pokvari i onda više nema povratka...upravo sam javila adminu da briše sve...
hvala vama na lijepim komentarima...
lula i ja sam svašta od bake naučila...jedna od glavnih stvari je razmisli prije nego što kažeš i ne govori drugima ono što ti ne bi htio čuti...
pozz svima...
|
||
![]() |
||
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
|
orca lijepo si to rekla....kad te netko povrijedi onda je kasnije tesko to vratiti na staro...i koliko god se trudis ne pokazati da si povrjeden to je uvijek jace od tebe....no, ja se sad raspisala...
...nisam bas pratila, stoga ne znam koja od cura te povrijedila...meni je iskreno zao sto smo izgubili jednu dobru dusu na forumu... upamti...uvijek onaj koji te ogovara, vrijeda...itd...svojim cinom vise govori o sebi kao osobi nego o tebi samoj...pusa!!!!! |
||
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
||
![]() |
||
orca ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 207 |
|
hvala goga-osijek...
eto sad kad se sve neke novosti pripremaju...bit će vam lijepo ovdje...
svaka čast administratorima na trudu...
|
||
![]() |
||
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
|
ja sad ne kontam
![]() |
||
![]() |
||
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
|
jel zna netko koja cura je radila ono cijelo brdo kugli za božić ? to sam vida u njezinoj galeriji a sad nemogu pronaći, ako se netko prepozna ili zna može pomoć??
![]() |
||
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
||
![]() |
||
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
|
Ej Kaćo, šefice, čestitam na onom nazivu ispod tvog nicka,
![]() ![]() I odma ti strogo počela, a,? i stavila tamo na ideje one lipe slike i još kažeš nemojte komentirat, ajme ostala sam bez teksta koja lipota, di ti to sve nađeš, i još si nam lipo sve servirala, ma ti si baš duša ovog foruma
![]() A vidiš kako sam ja dobra, pa sve komentiram ovdi di se smije, a ?
To je ono samo za početak, znaš kao ono kod profesora kad je važan samo prvi dojam, a posli ..........uuuuuuu šta ćemo spamat.......a ti, ulovi me ulovi me, kupiću ti novine. .........
![]() .
|
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
ej draga,jesi vidila kako san stroga
![]() ![]() meni najbitnije da vi uzivate na forumu...i da ovu temu(chat) sto cesce koristite ![]() ![]() kad spominjes ideje za print,iden jos nesto stavit..a znas da ja iman puno slobodnog vrimena,a na internet prostranstvima se svasta lipo da nac.. zaboravi skoro,hvala ti na lipin ricima..pusaaaaaaaaa ![]() |
||
![]() |
||
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
|
Tu sam ja! Tko me to spominje! Sve vidim i čujem, premda se čini kao da me nema...
![]() ![]() |
||
![]() |
||
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
|
čestitam novopečenoj moderatorici!
a gdje si nabavila puno slobodnog vremena? i ja bi tooooogaaaa!
|
||
![]() |
||
|
odakle se stvori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
hvala draga ![]() |
||
![]() |
||
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
|
bi rado, ali tako si to nabrzinu ponudila da mi smrdi na zamku
![]() |
||
![]() |
||
|
Tu sam iza ugla! Ma ne moraš se mene bojat Kaća, ja sam ti živa mica - maca, pitaj kredibilne svjedoke! ![]() |
||
![]() |
||
|
ane ja skroz ozbiljna
![]() ![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6566676869 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |