Bergenijino cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 67> |
Korisnik | |
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bravo za tebe i za tvog muža,kamenjar je prekrasan ovako u cvatu,ne znaš što je ljepše jedno od drugoga,moj favorit je ipak klematis,a pogotovo ovaj tvoj plavi i još k tome dupli!!!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Zagorka, vanja, smrcko, lika1 - hvala
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Danas je tako težak dan - sparina, teška fjaka me ulovila i niš ne delan. Prošetala sam do vrta i nešto uslikala i to je sav moj popodnevni posao (i bila na čerišnji, tj. trešnji)
-lupinus kod mene prvi put cvate - i to u TRIŠINOJ boji
![]() ![]() mačja metvica je najljepša u vanjskom kamenjaru;
![]() armeria maritima u dvije boje još se ne da i cvate;
![]() perunike u žuto- plavoj kombinaciji;
![]() šupljikavi kamen je popunjen čuvarkućama - nadam se da će im se tu svidjeti;
![]() A u dvorištu dosta toga cvjeta. Nova trava, proljetos posijana za sada se dobro drži. Evo kako to izgleda iz ptičje perspektive ( slikano s terase);
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
bergenia kod tebe je savršeno prelijepo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
SLAVONKA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
Savršeno,uredno i rascvjetano.
![]() |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Bergenija, nemam dio tvog vrta kojeg bi izdvojila kao naj, sve mi je super, super, super, ukonponirano baš za diviti se
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
bergenia ona ideja sa kamenom i čuvarkućama je odlična i jaako dobro izgleda,a tek pogled iz ptičje perspektive
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Neznam od kud da počnem, od lupinusa prekrasni su, šupljikavi kamen sa čuvarkućama je za 5, armeria je stvarno lijep cvijet, ja imam roza, ali bijeli je još ljepši, ona slika u makro planu prekrasna, sve na svome mjestu, travica je odlična. Sveukupno
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Savršenstvo na svakom cm.tvog dvorišta
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() Molim te zanima me jedna informacija koja će mi trebati. Kolika ti je debljina ovog zida- ograde(sa desne strane uz kamenjar), i od čega je napravljen? ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Bergenija vrt je predivan.Jako mi se sviđa kako ste iskombinirali cvijeće, travnjake, kamenjare....
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Bergenia tvoj vrt je tako skladan,uredan,ma puno mi se svidja!Kamenjar posebno,obozavam takvo kamenje
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Bok cvjetoljupci!
Hvala što barem virtualno posjećujete moj vrt!
![]() Odgovaram smrcku - zid je debljine oko 30- ak cm. Zid je prije dosta godina napravio moj svekar od betonskih blokova (25 cm širine) koji ružno izgledaju. MM je zid obložio kamenom debljine 2 cm (mi to u Istri zovemo ŠKRILJE). Sad je već pristojan, ali kako vidiš još nedostaje kamen po rubu, tj. na vrhu. Valjda će i to doći polako.............
![]() Sorry gio - sad znam da je i tebi plava boja najdraža!
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Bergenia,ostali su već sve rekli za ovo tvoje savršenstvo
![]() |
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Kod tebe je stvarno prekrasno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
Lilly i alisa -
![]() Željela bih vam pokazati moje ostiće. Jako su mi svidjeli ovi pa sam kupila dvije vaze.
![]() No, kad su ocvali cvijetovi i procvjetali novi izgledaju ovako. Stoga mi nije jasno u čemu griješim, kriva zemlja, previše vode ili....?
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Evo opet se moram ponoviti,sve je prekrasno,kamenjar je za 100,a ne za 10!!!Sladak ti je onaj mali četveronožni Žućko što spava ispred kamenjara!
![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
dobra ti je ptičja perspektiva, ostići su isti ko i moji. A zašto tak cvatu poslije? Možda bubnem ali možda se kasnije latice savinu?
|
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
krasan vrt ,pogotovo pogled sa terase
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 67> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |