galerija slika; goga-osijek |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 26> |
Korisnik | |
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hvala cureeeeeee....idem dalje raditi...
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Gogo meni su tvoje boce prelijepe i onaj prozorčić s ciglicama. Za onaj prvi prozor moram se složiti s lilian nešto mi nije leglo a ne znam što. Naravno da to nije razlog da ga baciš.
Nestrpljivo čekam tvoje slijedeće radove jer mi se sviđa tvoj poseban stil.
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Lijepi radovi.
|
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
ovaj vikend mi je prosao da sam jedva i bila doma, ali i to malo sto sam bila uspjela sam malo nesto napraviti...
i ja pokusaavam taj pittorico, al nije to to... ![]() |
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
obožavam te...i ja pokušavam... upravo u tome i je ključ svega...pokušavanje...ne brini, ići će i tebe...već si polako na dobrome putu...samo treba postići pastelniju nijansu...nije loše...ne odustaj... |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
ja pa da odustanem??? nema sanse...
da, trebam jos malo pastelnije...pokusat cu na nekoj kutijici...ovo je rad na staklu, pa je i to otegotna okolnost... |
|
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
da, može biti da je stoga teže...zato sam ja krenula od kutijica...doduše, znaš da ih volim, valja pospremiti sve i svašta u njih po onim našim učionicama...a još ako se uspiju imalo pristojno dotjerati, pun pogodak, a čovjek usput vježba i vježba na njima...zato se ja nikako još ne primam slikarskog platna, dok sve skupa ne uvježbam...
ono što sigurno znam je kako NIKADA, ALI NIKADA NE IDI KRAĆIM PUTEM, I RAD NAKON ZAVRŠETKA NE BOJAJ DRVOFIXOM, JER ĆE SE BESPRIJEKORNO OPEGLANA SALVETA NAPOSLIJETKU NAPUHATI!!! |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Goga....za prve pokušaje super....samo tako dalje i davat ćeš nam uskoro instrukcije
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Samo polako i strpljivo... Rezultati se već naziru!
![]() |
|
![]() |
|
jedva cekam uhvatiti malo vremena i ponovno se okusati u pittoricu...
|
|
|
|
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
Gogo, meni se veoma veoma dopada tvoj rad, bravo !
![]() Posebno shto mislim da je na staklu tezhe raditi nego na ostalim materijalima. Za pitorico ...prati boju sa motiva..napravi svetliju nijansu nego shto jeste na motivu i stavi pored belu..spuzhvicom umachi u tu (npr) plavu pa u belu da dobijesh tu neku svetlu nijansu koja se preliva. Mislim, bar ja tako radim :) Jel ovo dekupazh papir ili salveta? |
|
![]() |
|
hvala. to je salveta...iduci rad necu raditi na staklu, pa se nadam da ce mi biti bolji...
|
|
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Gogo meni se baš sviđa ovo na staklu. Ja najviše volim raditi na staklu ili porculanu. I ako će ti pomoći ja nikada ne stavljam jednu boju odnosno uvijek koristim nekoliko boja da bi postigla jednu nijansu.
|
|
![]() |
|
znaci mijesas boje direktno na radu? pokusat cu i tako...cini mi se dobrom idejom...
|
|
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() |
|
![]() |
|
Možeš i tako ali ja mješam boje posebno na jednom tanjuriću dok nedobijem najsličniju nijansu. Zatim malo boje odvojim i dodam jednu od boja da bi dobila malo tamniju. Ne znam kako bi to objasnila. Pogledaj ovu moju zadnju bocu. Ova sredina tu ima bijela, smeđa, malo roskaste i onda sam dio odvojila i dodalo još malo smeđe i žute. I to je to. Tako možeš i s ostalim bojama. Zaista niti jedan rad mi nije samo jedna ili dvije boje već puno više.
Pusa
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Lijepo.
|
|
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
Goga gledam ja ovo opet pa opet pa mi neshto nije jasno...
Ti si radila NA staklu, a ne odozdo (sa donje strane) ovaj rad? |
|
![]() |
|
odozdo je radeno..s donje strane stakla...
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 26> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |