Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mikicin vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Mikicin vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 10>
Korisnik
Poruka
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2009 u 20:25
Odlične su ti slike sa novim aparatom.
Bob, jari grah ... super, ja se to nikada ne sjetim sijati, a poslije žicam od mame.
A gavez, mikice, ako ga budeš bacala sjeti se mene. MM ima problem sa venama, a Fermina mi je poslala recept i gavez, ali moj je tek krenuo.
A za tvoju livadu sam ti već rekla u četiri oka. Što god ti sadila ona i tvoji lanjski million bells mi prvi padnu na pamet kad se sjetim tvog dvorišta.
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2009 u 20:39
Ma to ti je ono što nam je Hoja pokazala kod ulaza u onaj podrum (one manje kuće). Za gavez sam čula u Lokvama da ga koriste za đubrenje eko jagoda. Iskreno ja ga u prirodi ne prepoznajem dobro. Na tragu sam da ga dobijem, ali kad ne znam jer mi treba doći u budućnosti iz Bosne. Kad ga namnožim dam ti ga.
Digitalis nije gavez. Gaveza ima samoniklo i u prirodi. Kad sam pitala u Fužinama mještane ako su ga vidjeli negdje, ali oni niti ne znaju što je to.

Ma ja sam danas bila tiha, da smo više zajedno bi mi napravile na usta ovo
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2009 u 21:48
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2009 u 22:30
Livada i ono ogromno stablo su me oduševili, fali samo stol i stolice za čistiti bob u hladovini.
život je more
Na vrh
Mikica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3024
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2009 u 09:10
Originalno poslano od člana korijenko korijenko napisao:

Mikice, na prvoj slici od gazanija, ča je ono desno uz procvalu gazaniju?
Sad će bit puno slikica kad je novi fotić Thumbs%20Up
He,he,sve su to gazanije.San van rekla da mi je vrtlar super!To su na dveh slikah obične gazanije i viseće ,unjule i duple gazanije.Kad procvatu stavit ću nove slikice.
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2009 u 19:32
Originalno poslano od člana Lantana Lantana napisao:

Livada i ono ogromno stablo su me oduševili, fali samo stol i stolice za čistiti bob u hladovini.

Upravo i ja sam to pomislila!Big%20smile
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2009 u 19:35
Originalno poslano od člana Mikica Mikica napisao:

E sada konačno da stavim slike koje sam napravila na novom fotiću

i to je za sada to.Slijedi još ali ću onda slikati cvijeće.
Pitanje za ostale koji su naručili jagode,kakve su vam?

A što je ovo lijevo?
To imam i ja. Dobila sam onda kad nisam bila na Viškovu na kavici.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2009 u 19:38
To je bako gazanija, ima predivne cvjetove, a to nam je svima poslala lantana i moje će uskoro cvjetati. Vidim da će i tvoje Mikice.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2009 u 20:30

Od kad smo dobili jagode do danas imaju tri cvjetića, jedan plod koji dugo stoji zelen i dosta jaku sredinu. I sve to miruje. Ja krivim zemlju u koju sam posadila, ali koliko čujem i drugama je tako.

Na vrh
Mikica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2009 u 22:22

Sada o jagodama idem razgovarati na podforumu za jagode!

Na vrh
Mikica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2009 u 21:45
Evo sada da visite taj užas koji ja sređujem od petka,To ja dio vrta kraj kuće na kojem smo držali cigle kadase kuća renoviral.Pa nakon 13 godina sam ja konačno odlučila to očistiti kako spada.Uglavnom nisam ni sanjala da će biti toliko posla,osjećam se kao Pepeljuga jer čištm korov i iz zemlje vadim veće i sitne komadiće cigle.Užas!!Evo da vidite kako to izgleda,a slikat ću i kada bude gotovo!
Na žalost opet frka sa vezom,toliko je spora da mi neće skinuti slike.Strava!smile207
Na vrh
Mikica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2009 u 22:09
Evo ovako je to bilo u petak,sve ovo zeleno je obraslo korovom i bršljanom a ispod su cigle

ovako to izgleda danas

evo kako ja otimama ciglu iz zemlje i korova,zar nisam prava Pepeljuga

Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2009 u 22:41
Mikice, vraćaš me 15 godina unatrag. Ovo su barem vaše cigle. A mi smo nalazili takav otpad da mi je neugodno uopće reći kakav. Ali - sve se to zaboravi ...
Na vrh
Mikica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2009 u 22:44
Ma dobro i janalazim razne stvari jer su okolni susjedi mislili da ja to nikada neću očistiti pa imam pijata,šalica,čaša koje su samo bacali preko ograde.No,šta je tu je,sada će biti cvijetnjak i travnjak!
Na vrh
Mikica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2009 u 22:46
Da jedan susjed je srušio svoj skadanj i mene zamolio da svoje kamenje stavi djelomično i na moj teren pa sada već godinama imam kamenjar i to od ogromnog kamenja.Valjda će i na to doći red da on sredi jednom.
Na vrh
Mikica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2009 u 21:04
Gotovo je gotovo!!!!Evo slike,ostalo je samo sa lijeve strane susjedovo kamenje i naprijed što se vidi zeleno to je bršljan obrastao veliko kamenje koje će se maknuti kada susjed bude zidao svoj skadanj,no to ću ja kositi pa će opet biti uredno.Lijepo sam posijala travicu,posadila burgmansije i gladiole,pa šta bude.O sudbini hrpe cigala koja je sada drastično narasla odlučit će mm kasnije.

a ovo je prva ruža koja se nalazi preko puta ovog očišćenog dijela

I to ja kraj za danas.Jupi baš sam zadovoljna da sam to napravila,sada samo zaljevati i kositi.
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2009 u 22:15
smile141 Za sve borce protiv otpada, pa i za mene samu. I ja u živimu nadi da ću reći gotovo je. Onda idemo u nove pobjede, načinit vrt što ljepšim, savršenim
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2009 u 22:21
Veliki pljesak za vrijedne Mikičine ruke!ClapClapClapClapClap
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2009 u 23:00
Svaka čast Mikice za otoliki trud-------a sama sam takva idem na naš stari grad i on se pomalo obrušava -taj neki čudni kamen mi prikupimo i nešto smišljamo kako da sebi uredimo po dvorištu -vrtu
Na vrh
Mikica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2009 u 20:29
Evo dugo nisam pokazivala svoje cvijeće pa evo da se malo pohvalim
gazanije

jedna od dviju million bellsa

engleske pelargonije

jedna mala hortenzija koju mi je bilo žao baciti kada sam orezivala veliku pa je evo sada

nove pelargonije

hortenzija koju sam zalila djelomično sa bojom pa je malo šarena

Evo za sada je to to,a drugi puta ću staviti baš povrtnjak

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 10>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.