Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Detalji iz mog vrta
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Detalji iz mog vrta

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1819202122 39>
Korisnik
Poruka
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2009 u 22:24
Lonicera je procvjetala

u podnožju raste kadulja

jedan od dva nova clematisa, koji još nisu dobili svoje mjesto...

kupila sam još jedan grm, zaboravih kako se zove, a na vrh jezika mi je...

Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2009 u 17:09
Sad vas jedno vrijeme neću daviti fotografijama, jer je jučer led poharao moj cvjetnjak i nemam više puno za pokazati

Evo kako je to izgledalo jučer i danas

anđeoske trube

Prije tri dana sam iznijela sobno cvijeće na ljetovanje, misleći kako više sigurno nema opasnosti od mraza...na led nisam računala

novo cvijeće

ovako izgledaju sve moje hoste (imam ih na četiri mjesta)

Da ne spominjem mlade voćke, vinovu lozu...tuga i jad...
Ne pamtim da sam vidjela takvu grmljavinu...kao iz filmova, nebo je bilo osvjetljeno...kao stotine bliceva...strava!
Naravno, većina cvijeća će se uskoro oporaviti, važno da nije bilo veće štete, ali taman se sve zazelenilo, procvjetalo i sad šok! Jedino mi preostaje da zamjenim neke biljke (begonije su mi uništene) i da uživam u vašim vrtovima...Do daljnjeg, pozdrav od mene!

Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2009 u 17:14
Ajme Dada baš mi je žao,nadam se da će se biljke koliko toliko oporaviti,mene je zaobišlo al je gadno puhalo i sijevalo iznad N.Gradiške,jutros sam par cvjetova našla na jedoj strani dvorišta a cvjetnjake na drugome kraju.
čovjek uči dok je živ
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2009 u 17:33
jako mi je žao Unhappy mogu zamisliti kako si tužna jer i ja bih bila 
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2009 u 17:44
Jao dada,baš katastrofa,baš tuga..   
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2009 u 18:08
Dado, drži se! Znam da se osjećaš isto kao što bi se osjećala i ja.

smile186 Ako želiš imam ja nešto mladih biljkica koje bi te mogle razveseliti do kraja ljeta!
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2009 u 18:15
Originalno poslano od člana andrea01 andrea01 napisao:

Dado, drži se! Znam da se osjećaš isto kao što bi se osjećala i ja.[IMG]smileys/emot66.gif" align="absmiddle" alt="smile186" /> Ako želiš imam ja nešto mladih biljkica koje bi te mogle razveseliti do kraja ljeta!

Draga moja, baš si dobrica! Ne moraš mi slati i gnjaviti se oko toga, hvala ti puno, puno, baš kao da si mi poslala...za par tjedana će se cvijeće oporaviti, a ono što ne bude, nema veze...život ide dalje, nek to bude najgore što će se desiti...samo da više ne bude leda.
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2009 u 19:22
Joj Dada kad sam na teletekstu jutros vidjela što se zbivalo u SB, prvo sam se sjetila tvog vrta!Cry

Sreća da je proljeće, pa će se puno toga i oporaviti!
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2009 u 19:38
Dada strašno mi je žao tvojih biljkica, znam kako se osjećaš, ali i sama si rekla da će se one oporaviti smile162
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2009 u 20:32
Joj Dada, stašno mi je žao, ali to su stvari na koje na žalost ne možemo utjecat. Danas ti to izgleda jako strašno, ali biljke će se oporaviti, vjeruj mi. Kod nas je prije dvadesetak dana isto bila tuča, ali na sreću samo su bili natućeni listići begonija semperflorens i nešto cvjetova klematisa. Danas se već jako malo vidi šteta. Cry
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2009 u 20:35
Kad vidim tvoje sličice dođe mi da plačem............ConfusedCry
Vjerujem da će se puno toga obnoviti ali ako i ne imaš nas - svatko po jedan cvjetak i evo novog cvjetnog dadinog vrta!
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2009 u 20:53
Sve ste mi beskrajno drage...Ne poznam vas osobno, ali iz vaših poruka mogu iščitati vašu dobrotu, a to potvrđuje moju teoriju, da većina ljudi ima dobro srce i čistu dušu...Hvala vam, uljepšale ste mi dan!
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2009 u 21:39
Ajooj, koja šteta cvijeća! Vjerujem da će se većina moći oporaviti. Imam nešto od sadnica da ti pošaljem  za neko vrijeme, pa mi pošalji adresu na pp.
"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2009 u 22:22
Dada nemoj biti tužna. To je najmanja šteta što ti se u životu desi i sve se da obnoviti, bitno je da ste vi svi na broju.smile79
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2009 u 17:29
Dada bi će bolje,oporavit će se one,već za par dana nećeš niti vidjeti da je bila tuča,a što se kaže ne dao Bog većeg zla!!!!Thumbs%20Up
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2009 u 17:18
Ruže su ostale čitave nakon onog leda, krasne su, pune cvijeta...

Na vrh
inaja View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje inaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2009 u 17:23
tuga šta je uradio taj mraz ali su ruže tu da te tješe divne su
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2009 u 21:45
Dada, veselime da su ti bar ruže ostale netaknute i da tebe i nas uveseljavaju svojom prelipom cvatnjom smile120
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2009 u 21:48
super....baš su lijepe ruže.......nadam se da će se i ostalo ili barem veći dio oporaviti Smile
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2009 u 22:12
Lonicera je procvjetala...i ona kao i ruže su bile pomalu u zaklonu...led nije padao direktno na njih

Ovo sam posijala prošle godine, tek ove sam sam videjla kako izgleda cvijet...zna li netko kako se zove?

Ne znam zašto mi je ove godine procvjetao samo jedan plavi iris!?

Moram reći dan sam one noći bila toliko jadna, da nisam dva dana izlazila pogledati cvijeće, ali čim je zasjalo sunce, sve mi izgleda manje tragično...Pokupila sam pokidano i nadam se da će uskoro sve biti opet lijepo i zeleno...

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1819202122 39>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,189 sekundi.