Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj lijepi vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj lijepi vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 15>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
domingo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 602
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje domingo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2009 u 16:00
Bromelija a koliko bi željela sadnica batata......nisu moje ali ako si blizu Osijeka, navrati na glavnu tržnicu

Mamaa.....kupio sam opet nešto a danas dobio i katalog cvijeća za Ameriku, možda otvorim novu temu....
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2009 u 14:16

cvijeće je stvarno prekrasno....a ja mislila da sam samo ja luda za cvijećem

smile57dali se još mogu nabavit batate, a  ima kod tebe još puno interesantnog cvijeća
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2009 u 12:46
mene nije bilo do tebe neko vrijeme a kad sad imam šta gledati- sve ti je odreda prekrasnoSmile
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2009 u 09:36
Clemantisi su prekrasni, i roza i ljubičasto/plavi. A ruža! Pa prvo sam išla računati koliko ima 1990 do danas pa još "davno" razveden!LOL Bapska posla!WinkLOL

A lotus ili kako se već zove je doista prekrasna, efektna biljka! I bojom i oblikom. Thumbs%20Up

Jedino me zbunio narodni naziv. Očito narod sve šiljate biljke zove - svekrvin jezik!LOLWacko
Jer ja imam u sobi ono šiljato mesnato zeleno sa žutim rubom, (kaktus/sukulent (Confusedneznalica) a i to zovu svekrvin jezik!Big%20smile 
Na vrh
domingo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje domingo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2009 u 16:46
Kako čitam forumašice.....cvijeta cijelo ljeto. Problemi nastaju preko zime.....
Kako mu udovoljiti?
Na vrh
fuksija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 750
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje fuksija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2009 u 21:13
Prekrasno izgleda taj lotus. Nisam ga prije nikada vidjela.
Zanimljiv cvijet, jos ako cvjeta cijele godine,super.
pozdrav iz Norveske
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2009 u 21:07
Blago tebi na lotusu, ja sam ih baš danas tražila na tržnici, svi su mi rekli da im to nije išlo pa više ne uzgajaju. Ali našla bum ga ja, krećem u potragu po vrtnim centrimaTongue
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2009 u 21:06
Na vrh
domingo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje domingo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2009 u 19:23
Znate li vi pravo ime ove biljke????
Malo su mi smješna ova narodna imena...........SleepySleepySleepy
Na vrh
domingo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje domingo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2009 u 19:21
Danas na tržnici sam kupio ove biljkice......kaže da se zove LOTUS ili svekrvin jezik. Rekla je da cvijeta cijelo ljeto. Nadam se da će biti sijemena ili bar reznica. Kako lijepo izgleda u visećoj posudi. Spušta se prema dole.

Na vrh
domingo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje domingo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2009 u 19:10
Zaboravio sam reći da mi je Đorđo rekao da se mogu uzimati reznice tek kad ocvijeta
Na vrh
domingo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje domingo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2009 u 19:04
Fuksija, Anaida......cvijetovi su sitni a i miriši skoro kao i svaki jasmin. Dolazi iz južne Italije i listovi su mu kožasti. Najviše voli da se penje do metar u vis a nakon toga voli da se spušta preko ograde.
Staklenik mu je potreban preko zime......za neke detaljne upute trebam pitati Đorđa......on mi je nešto prevodio s talijanskog a baš ne umije najbolje govoriti hrvatski, pa ga teško razumijeti.
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2009 u 12:06
Pajasmin sigurno divno miriše....
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
fuksija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 750
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje fuksija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2009 u 07:32
Jako mi se svidja ovaj jasminum.
Mozes li malo vise napisati o njemu?
Da li mirisi?
pozdrav iz Norveske
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2009 u 22:24
Jako lijepo cvijeće .
Na vrh
domingo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje domingo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2009 u 22:20
Originalno poslano od člana Lantana Lantana napisao:

Domingo, ovo je već prava kolekcija cvijeća. Super ti je vrt, a za komarce ja sam se čudila kako ih nema zadnje dvije godine, kad ono kažu ljudi zato što imam lastavice i da ih one love, ja baš nekako ne vjerujem, ali nije ih bilo.

Mislim da uvijek može stati još koji cvijet u moj vrt - pa nikad zadovoljan
Na vrh
domingo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje domingo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2009 u 22:17
Evo, ovo izgleda malo bolje - da se vidi koliko su veliki cvijetići.

Na vrh
domingo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje domingo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2009 u 22:15
Ryncospermum pajasminum

Na vrh
domingo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje domingo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2009 u 22:14
Ove slike će morati još pričekati......gladiole, liatrisi i još toga što mi je Lantana poslala.....

Na vrh
domingo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje domingo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2009 u 22:12
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 15>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.