Vrt iz Samobora |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 24> |
Korisnik | |
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sam ti pikaj wiegelu, stvarno je prekrasna. I ono što ne znaš kaj je, što si i meni donjela mi se je primilo, tak je bilo poovehnuto da nisam mislila da bude, a stvarno se oporavilo i super napreduje.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
To je weigela šatiranog lista. Cvjeta sada. Kasnije se može obrezati, pa još jednom i cvjeta ali puno slabijeg intenziteta. Ja baš danas uzela reznice crvenkaste da vidim što će biti od njih. A kasnije ću ponoviti tj. kad vidim kako su ovi uspjeli. Ove šatirane ću nakon cvatnje piknuti. ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
E sad mi krivo što neuze. Bilo je to podavno u Konzumu za 10kn.
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
dunjarica je super a ovo nemam pojma kak se zove ali ne cvate cijelu godinu barem meni nije ali barem ima šareno lišće
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
A koja je ovo biljka i cvate li cijelu godinu? Umalo sam kupila nešto slično, ali nisam znala što je.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Dunjarica je atraktivna, ruže lijepe, ma sve je lijepo, ali cvijet rododendrona je prekrasan!
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Lantana, ovo stabalce dunjarice sam u kupila takvo. Bilo je ovo, ali ono je imalo više stršeće grančice, a drugo je bilo baš padajuće.
Lupinusi su stvarno visoki, izgleda je sjena ipak u pitanju. Ovo su prvi tek procvali pa ću pratiti jeli će biti lijepi kao mamini. Oni su me očarali! ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Dunjarica je super s ovako padajućim granama, da li je to posebna vrsta ili se tako uzgoji, ja imam onu puzajuću.
Lupinusi su stvarno ogromni i prekrasni, mislim da kod mene nikad neće biti takvi, suha im je zemlja bez obzira na zaljevanje. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Dunjarica padajućih grana
![]() Nisam očekivala ovaj cvjetak, ali eto iznenadio me! ![]() ![]() rodendron ![]() Ne znam koja je ovo biljkica ![]() Ruže ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
mjaaak
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Dakeee, ne znam što bih odabrala kao najljepše jer je sve prekrasno.
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
sve je lijepo ali ova šatirana vejgela je divnaaaaaaaaa
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
cvjetno i predivno!
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Prekrasno ti se sve rascvalo
![]() "Najljepša" zaslužuje naziv ali ne zaostaje ni "stara" puno.
Ruže su prekrasne, ma sve je... Teglica je remek djelo. Bravo!
|
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
Andrea, svaka čast!!
bojim se da su moji cveteki u vrtu i teglama, sjena tvojima. kada procvjetaju svi, vidjet ćete ih. |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
![]() Sve prekrasno - od božura, rododendrona,.........
![]() |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
prekrasno....stalno novi cvjeteki...mora da uživaš kad je meni užitak preko slikica
![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
Ima li i najljepša u vrtu ime? Liči mi na vincu, a nije. Sve u svemu
![]() |
|
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
andrea ima li od najljepše u vrtu koji pelcer?
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 24> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |