Moji prvi radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789> |
Korisnik | |
Vilavita ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 537 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Draga, a što si ti mislila da joj se neće svidjeti...jedino ako je malo čorava...ajme, ajme...blgo si ga toj teti koja će odmarati oči na tvojim radovima i guštati..mala zakon si
![]() ![]() |
|
Bolje biti vjetar nego list!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Ma, daj kakav zakon! Iznenadila je sve oko sebe zajedno sa nama! Vidi se dobra škola!
![]() Ona lampica mi je još u očima! ![]() |
|
![]() |
|
Angel ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 100 |
![]() |
|
![]() |
|
Vilavita ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 537 |
Ha ha ha ...dobra fora..moš si mislit..mislim da sad tipkaš jednom rukom, a drugom trackaš, nećeš ti nas prevariti
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Angel ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 100 |
![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Vauuu...stvarno kad to sve stigneš?
Kad si bolje razmislim, znaš Angel idem i ja onda u Rovinj
![]() ![]() Lampa ti je zakon. Mada mi se jako sviđa i ona kutija...s notama i leptirom.
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Jao Angel lampa me je oduševila, prekrasni radovi
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
lampa je izuzetno lijepa,vjesalice izmisljene,sve ostalo prekrasno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
Sve je prekrasno, ali lampica mi je naj naj ........
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Lampa mi je najnaj, ostalo isto lijepo!
![]() |
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
predivni radovi...a najvise mi se svida lampa...odlicna je...jesi i rub sama radila?
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
Goga, lampica je bila skroz bijela, nisam htjela dirati doljnji dio jer bi bilo prešareno, pa sam samo na širm lijepila čipku.
E, da - i danas su salvetice krenule prema tebi, orci i mnataši1.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Onaj dan ipak nisam lickala i istovremeno bila na forumu! Viš ti koji sam ja karakter!!!
![]() |
|
![]() |
|
Kao i ja...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Sve je stvarno prekrasno,ali lampa je stvarno posebna.
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
ajme...
![]() ![]() šalu na stranu, draga, radovi su prekrasni, takve divne ideje i lijepo kombiniranje motiva, svaka čast, teta će biti oduševljena... sada mi samo daješ inspiracije za dalje, a ljuta sam još njučerašnje muljanje koje mi nije uspjelo... uf, morat ću se primiti posla... |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Pa, gdje su novi radovi? Je li i kod tebe isto kao pri meni?
Otkako radim ne stižem ništa...
![]() |
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Angel, onoliko lipote na hrpi nije zdravo po ovoj vrućini!!!!!!!!
![]() Toliko je sve slatko, ona kutijica su ružom i lampa pogotovo, pa vješalice, pa kad je sve onako zajedno, aaaaaaaaaaaaaa, nije ni čudo da je teta bila oduševljena.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |