DECOUPAGE |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 86> |
Korisnik | |
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
ali zato je zdjela prekrasna!
![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
jedna ali vrijedna!
![]() |
|
![]() |
|
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
Krasna zdjelica!
![]() |
|
![]() |
|
nera7 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 114 |
Zdjelica ti je superrrr!
![]() |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Anđelka zdjela je čista 5.
![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Čitaš mi misli... |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
zdjela je prekrasna
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
radovi su ti super, neznam ni sama što bih prije izdvojila...možda ipak ova posljednja kutija...takoje romantična...jel to za bocu pića kutija?
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Anđelka, lijepi su ti radovi ali meni je favorit kantica i vrč za zalijevanje. Tako su romantični i predivna je salveta.
|
|
![]() |
|
nuttella ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3 |
Pozdrav!!! Predivne stolice!!! I ja sam si nabavila neke takve slicne i isto nemaju ravno dno kao ni vase pa me zanima kako stavljate salvetu na tim pregibima,utorima,neznam kako da se izrazim! I zanima me kako se radi na tamnim podlogama jer bi jednu stolicu ofarbala u smedje i stavila zute suncokrete? Hvala svima na odgovoru!
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Nuttella, prvo dobro došla na ovaj forum. Ne znam na što misliš kad kažeš da nemaju ravno dno. Ako misliš na one dijelove gdje je stolica raspuknuta, tu nema problema. Zalijepiš salvetu, a na onim djelovima gdje je raspuknuta s kistom malo utisneš i ona tako ostane. Ako baš želiš možeš je u utorima razrezati skalpelom, ali mislim da to nije potrebno. Što se tiče rada na tamnim površinama, to još nisam probala. To će ti bolje reči cure koje su majstorice u tome.
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Nije, to ti je mala kutijica veličine obične pernice.
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
nuttella ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3 |
a nece mi se salveta razbit? jer dno mi je radjeno od kao dasaka koje su poslagane jedna kraj druge.Uzorak od salvete mi je dosta velik pa me strah da mi ne pukne.
|
|
![]() |
|
Neće, samo salvetu mackaj od sredine pa na sve strane polako, tako da ne dobiješ nabore. Ako nešto pođe krivo, uvijek se može malo ispraviti.
U najgorem slućaju operi, pa sve ispočetka.
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Ok,hvala!!!
![]() |
|
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
vauuuuu super, obožavam morske motive!!
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Prava zdjela za Mozart kugle, a ova druga za smokvice!
![]() |
|
![]() |
|
Slažem se s tobom. Baš bi mi dobro došla jedna Mozart kugla
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 86> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |