Hoya - moje dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 272> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
E moja Hoja a kad ću ja to vidijeti -jako si mi daleko . Ali tolika priča o tvome vrtu i toj ljepoti koju sam dosad vidjela--ja samo svakom mogu pozavidijeti-ko ti ga može vidijeti . Svaka čast Hoja----
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Doći ćeš ti niho kod nas.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ja znam di si i svaki put kad budem u busu vidjet ću tvoje dvorište. Već sam ga i ranije zapazila, ali kad si spomenula cucka i njegov krug znala sam da si to ti. Tako da svaki pomak u tvom vrtu će biti pod okom sokolovim. Nemoj se iznenaditi kad ugledaš neke poznate slike u mojoj temi "Kud se trenutno skitam" ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Joj Niho moram ![]() ![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
trebala bi nam cijela godina da putujemo i uživamo u ovakvim prekrasnim prizorima |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
...ulijećem malo....ljiljani će biti divni....cviće sv Ante , bijeli lijeri????
...lijepa je boja ruže-favorit, a plavi grm cean... je predivan!!!!
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Smrcko, imaš razloga da siđeš sa busa - pokupi zaboravljeno.
mamaa lako bi ti u dva tri dana razgledala u Rijeci naše vrtove, ali ako ovako lajave počenemo pričati danima nas nebi razdvojili
![]() ![]() manči, baš sam jučer mislila na tebe.
A ceanothus - puno je ljepši u prirodi, a na slici mi je bio - san snova.
|
|
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
ma moš mislit, ja kad za nekaj zapnem buljim u to, dok mrak ne opadne
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Buš okice igubila |
|
|
|
![]() |
|
pak zgubila sam i pamet pa živim
![]() ![]() ![]() ![]() kak ne bi gledala, kad nezna se kod koga ljepše
![]() |
|
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Mama dobro kažeš "kak ne bi gledala, kad nezna se kod koga ljepše" istog sam mišljenja. |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Hoya tako samo i mi proteklih godina u plitku staklenu posudicu i vodu potapali cvjetove kamelije. Toliko je cvjetala da i kad su pali na travu još su se održali u vodi. Ove godine A moja jedina ruža? Jučer sam ju ispregledala nigdje ni traga nekom pupoljku!Nemam pojma zašto.Lijepa, visoka, zelena... |
|
![]() |
|
E ovo je tačno ovako kako mama kaže---------- slika je jedno a oko kad vidi sve u živo to je ono pravo ![]() ![]() |
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
ma i slikice su super divno je vidjeti tu ljepotu pa makar i tako
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
E ja sam sretnica, vidjela sam sve u živo, a mama, niho, inaja, vanja - ha vi niste, morate se zadovoljiti sa slikama, tralala. E baka je vidjela, tko vam je kriv - dođite i vi kod Hoye, kod Hoye su "dani otvorenih vrata" |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
e pa možda nekad i odemo jel to nam skrećeš pažnju na hoyu da ne biu kod tebe stigli ehe koja si ti e pa nećemo tako
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
ko zna možda nekad i svratim
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Irisi su ti prekrasni, a i ja sam kao Lantana odmah uočila visoke ljiljane pored irisa. Ceanotus očarava, jedva čekam da ga vidim još ljepše rascvjetanog
![]() |
|
![]() |
|
Triša, inaja, niho, mama, vanja, kat.rea dani "otvorenih vrata" - traju - navratite kad god vas put dovede u moju blizinu .
Ceanotus nisam više slikala, možda bi trebala. Mali je kupljen pa ...
A sad da vam stavim sličice onoga što trenutno cvate:
Ovo je pupoljak ruže koju sam pokazala u staklenoj kugli:
Ne vidi se dobro, ali sva je plišana:
Nakon što sam je godinama rezala, a ona nije cvala, sjetila sam se da je to možda penjačica. I zaista jest. Ove godine jedva je čekala da pokaže cvijet. Krcata je pupoljaka:
Bonanca (barem mislim) od žuto crvenog pupoljka na kraju cvatnje postaje skoro bijela sa crvenim rubom:
Ovo je najmirisnija ruža u mom vrtu pa je takva privukla i bube koje su mi je cijelu popapale
![]() Čudovište od čuvarkuće (privjesak je za usporedbu):
Morala sam ponovo slikati:
Campanula - cijelo mi je dvorište plavo (Trišaaaa di si sada?):
Lana2 - šaljem ti veliki poljubac. Prekrasna je lantana koju si mi darovala:
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 272> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |