Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hoya - moje dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Hoya - moje dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2728293031 272>
Korisnik
Poruka
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2009 u 18:27
E moja Hoja a kad ću ja to vidijeti -jako si mi daleko . Ali tolika priča o tvome vrtu i toj ljepoti koju sam dosad vidjela--ja samo svakom mogu pozavidijeti-ko ti ga može vidijeti . Svaka čast Hoja----smile120
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2009 u 18:49
Doći ćeš ti niho kod nas.
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2009 u 18:58
smile52 Ahaaaaaaaaaaaaa
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2009 u 23:38
Originalno poslano od člana hoya hoya napisao:

Bako i smrcko, baš sam mislila kako je šteta jer ste došle u doba kad je možda najmanje toga u cvatu. Ali, ništa zato, bit će još prilike.

zvrk, nema miris, ali meni je jako draga i jako dugo traje. Najviše je volim potpoiti u staklenu kuglu. Dok god cvate tako je imam na stolu i tako traje i desetak dana.

Ja znam di si i svaki put kad budem u busu vidjet ću tvoje dvorište. Već sam ga i ranije zapazila, ali kad si spomenula cucka i njegov krug znala sam da si to ti.
Tako da svaki pomak u tvom vrtu će biti pod okom sokolovim. Nemoj se iznenaditi kad ugledaš neke poznate slike u mojoj temi "Kud se trenutno skitam"Wink
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2009 u 23:40
Originalno poslano od člana niho niho napisao:

smile52 Ahaaaaaaaaaaaaa

Joj Niho moramsmile232, ne ljuti se kad pokažeš ovaj gore smajlić odmah mi ovaj moj padne napametLOLLOL
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2009 u 08:23

trebala bi nam cijela godina da putujemo i uživamo u ovakvim prekrasnim prizorimaSmile

Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2009 u 09:05
...ulijećem malo....ljiljani će biti divni....cviće sv Ante , bijeli lijeri????

...lijepa je boja ruže-favorit, a plavi grm  cean... je predivan!!!!Smile
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2009 u 21:34
Smrcko, imaš razloga da siđeš sa busa - pokupi zaboravljeno.

mamaa lako bi ti u dva tri dana razgledala u Rijeci naše vrtove, ali ako ovako lajave počenemo pričati danima nas nebi razdvojili LOLLOL

manči, baš sam jučer mislila na tebe.
A ceanothus - puno je ljepši u prirodi, a na slici mi je bio - san snova.
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2009 u 22:02
ma moš mislit, ja kad za nekaj zapnem buljim u to, dok mrak ne opadneLOL a još k tome i priča...barem tjedan-dva
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2009 u 22:08

Buš okice igubila LOLLOLLOLLOL

Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2009 u 22:38
pak zgubila sam i pamet pa živimLOLLOLLOLLOL
kak ne bi gledala, kad nezna se kod koga ljepšeSmile
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2009 u 09:16

Mama dobro kažeš "kak ne bi gledala, kad nezna se kod koga ljepše"
istog sam mišljenja.
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2009 u 09:23

Hoya tako samo i mi proteklih godina u plitku staklenu posudicu i vodu potapali cvjetove kamelije. Toliko je cvjetala da i kad su pali na travu još su se održali u vodi. Ove godine Cry

A moja jedina ruža? Jučer sam ju ispregledala nigdje ni traga nekom pupoljku!Nemam pojma zašto.Lijepa, visoka, zelena...

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2009 u 12:55
Originalno poslano od člana Mamaa Mamaa napisao:

trebala bi nam cijela godina da putujemo i uživamo u ovakvim prekrasnim prizorimaSmile

E ovo je tačno ovako kako mama kaže---------- slika je jedno a oko kad vidi sve u živo to je ono pravo TongueTongue
Na vrh
inaja View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje inaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2009 u 15:34
ma i slikice su super divno je vidjeti tu ljepotu pa makar i tako
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2009 u 15:47

E ja sam sretnica, vidjela sam sve u živo, a mama, niho, inaja, vanja - ha vi niste, morate se zadovoljiti sa slikama, tralala.

E baka je vidjela, tko vam je kriv - dođite i vi kod Hoye, kod Hoye su "dani otvorenih vrata"smile156

RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
inaja View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje inaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2009 u 15:52
e pa možda nekad i odemo jel to nam skrećeš pažnju na hoyu da ne biu kod tebe stigli ehe koja si ti e pa nećemo tako
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2009 u 16:29
ko zna možda nekad i svratim  smile115
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2009 u 17:18
Irisi su ti prekrasni, a i ja sam kao Lantana odmah uočila visoke ljiljane pored irisa. Ceanotus očarava, jedva čekam da ga vidim još ljepše rascvjetanog Big%20smile.
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2009 u 22:00
Triša, inaja, niho, mama, vanja, kat.rea dani "otvorenih vrata" - traju - navratite kad god vas put dovede u moju blizinu .

Ceanotus nisam više slikala, možda bi trebala. Mali je kupljen pa ...

A sad da vam stavim sličice onoga što trenutno cvate:
Ovo je pupoljak ruže koju sam pokazala u staklenoj kugli: 
 Ne vidi se dobro, ali sva je plišana:
Nakon što sam je godinama rezala, a ona nije cvala, sjetila sam se da je to možda penjačica. I zaista jest. Ove godine jedva je čekala da pokaže cvijet. Krcata je pupoljaka:

Bonanca (barem mislim) od žuto crvenog pupoljka na kraju cvatnje postaje skoro bijela sa crvenim rubom:
 Ovo je najmirisnija ruža u mom vrtu pa je takva privukla i bube koje su mi je cijelu popapale Cry
Čudovište od čuvarkuće (privjesak je za usporedbu):

Morala sam ponovo slikati:
Campanula - cijelo mi je dvorište plavo (Trišaaaa di si sada?):
 Lana2 - šaljem ti veliki poljubac. Prekrasna je lantana koju si mi darovala:
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2728293031 272>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.