frida u decoupageu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 16> |
Korisnik | |
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Frido, baš je predivan tanjur za mamu!!!
![]() Vidim ja da si već dobila pohvale od svoje kolegice po struci, ali za manji uzrast od tvojih! ![]() ![]() I ja sam ovaj vikend odlučila tanjur napraviti, ali... do kraja idućeg tjedna ima vremena! |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Frida, tanjur je krasan. Mislim da će i mama biti oduševljena.
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
tinaV ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 101 |
mama će ti biti oduševljena,iznenadi ju kada god možeš
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Pa sutra je Majčin dan pa joj nosim poklončić...
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
predivan poklon za majčin dan
![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Frida baš je prekrasno, ja bi se radovala da ga dobijem. Imam tu salvetu i nikako da ju iskoristim, pa sve pohvale tebi kako si ju ukomponirala. Bravo
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
mama je sigurno bila odusevljena,tanjur je vise nego prekrasan
![]() |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Je...svidio joj se...jos se vise veselila "običnom, domaćem garofulu" u pitariću..
|
|
![]() |
|
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Ova lila boja me obara, prekrasan poklon, mama će biti vrlo sretna!
|
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
malo sam pregledala tvoje radove..i moram reci da se u svakom iducem rqadu vidi napredak...bravo! samo naprijed!
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
i definitivno mi je pre-pre-pre-pre-pre-pre-...-...-pre...divna ona prva vaza s kalama...
![]() ![]() |
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
ta vazica je bila za sestru...ona voli kale...
![]() |
|
![]() |
|
Malo sam pauzirala
![]() sad cu opet raditi...danas kolegica koja nas napušta radi preseljenja u neki drugi grad dobila poklon i češtitku koju sam joj od srca i s velikim guštom sama napravila... ![]() |
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
Prekrasno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Nadam se da si se dobro odmorila i da će uskoro biti brdo novih radova. Prekrasna čestitka. Bravo!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
prekrasna čestitka Frida!!! |
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Krasna je! Moje omiljene boje!
![]() |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Dobijem želju da se i sama preselim ...nebi li dobila ovakvu divnu čestitku.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 16> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |