Vrt iz Samobora |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 24> |
Korisnik | ||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ma jaću sigurno "skrenut" od ljepote tvog vrta, jer kad sve to gledam mislim na neke svoje biljke, kako će biti lijepe, kao i kod tebe.
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
|
Prošetala sam po zadnjim stranicama tvoga vrta i sve mislim napisat ću za phloxiće, za alissum, za ... u biti imamo poprilično sličan odabir bilja (s tim što ja imam neke biljke u začetku) i naravno da onad moram reći: Iimaš lijep vrt.
|
||
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
||
![]() |
||
antun007 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
|
|
||
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
|
||
![]() |
||
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
|
Svakim danom me nešto iznenadi pa tako i današnje otkriće da su procvale slijedeće biljkice ili da se pripremaju...
![]() ![]() ![]() ![]() Božur ![]() Rodendron ipak me razveselio... ![]() ![]() Trenutno sam najljepša u vrtu, zar ne? ![]() Antune, a ja bradata, se ovdje negdje skrivam? Više nisam sama već kako bi rekla "puna šuma" i tko zna jeli ću biti najljepša. To tako dođe kad se dobije konkurencija! ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
|
Kod tebe več ružice cvatu
![]() Sve je predivno,ne znam šta bi izdvojila ![]() |
||
![]() |
||
antun007 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
|
Jedva čekam da procvate
|
||
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
|
||
![]() |
||
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
|
moje skromno mišljenje da grmić koji čekaš koji si dobila od Branke je du
![]() |
||
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
|
Sve je lijepo, ali ja opet moram reči ona je najljepša u vrtu.
|
||
život je more
|
||
![]() |
||
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
|
andrea ima li od najljepše u vrtu koji pelcer?
![]() |
||
![]() |
||
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
|
Ima li i najljepša u vrtu ime? Liči mi na vincu, a nije. Sve u svemu
![]() |
||
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
||
![]() |
||
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
|
prekrasno....stalno novi cvjeteki...mora da uživaš kad je meni užitak preko slikica
![]() |
||
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
||
![]() |
||
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
|
![]() Sve prekrasno - od božura, rododendrona,.........
![]() |
||
![]() |
||
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
|
Andrea, svaka čast!!
bojim se da su moji cveteki u vrtu i teglama, sjena tvojima. kada procvjetaju svi, vidjet ćete ih. |
||
![]() |
||
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
|
Prekrasno ti se sve rascvalo
![]() "Najljepša" zaslužuje naziv ali ne zaostaje ni "stara" puno.
Ruže su prekrasne, ma sve je... Teglica je remek djelo. Bravo!
|
||
![]() |
||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
|
cvjetno i predivno!
|
||
![]() |
||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
|
sve je lijepo ali ova šatirana vejgela je divnaaaaaaaaa
![]() |
||
![]() |
||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
|
Dakeee, ne znam što bih odabrala kao najljepše jer je sve prekrasno.
|
||
![]() |
||
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
|
mjaaak
![]() |
||
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
||
![]() |
||
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
|
Dunjarica padajućih grana
![]() Nisam očekivala ovaj cvjetak, ali eto iznenadio me! ![]() ![]() rodendron ![]() Ne znam koja je ovo biljkica ![]() Ruže ![]() |
||
![]() |
||
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
|
![]() |
||
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 24> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |